League of Legends Worlds 2022: DRX eliminisao prošlogodišnje šampione! Sledi konačna borba za skoro pola miliona dolara!

26.10.2022

09:41

0

Autor: 24sedam

Poznati svi polufinalisti, ekipe se sele u Atlantu

League of Legends Worlds 2022: DRX eliminisao prošlogodišnje šampione! Sledi konačna borba za skoro pola miliona dolara!
League of legends - Copyright printscreen/rur.rs

Završeno je četvrtfinale League of Legends Worlds 2022 šampionata. Poslednji dan četvrtfinala nam je priredio možda i najuzbudljiviji meč na turniru do sada, gde je DRX posle teške borbe uspeo da savlada prošlogodišnje šampione, EDward Gaming.

Ovogodišnji Worlds nas vodi na turu po Severnoj i Centralnoj Americi. Domaćin četvrtfinala Worlds-a bio je Madison Square Garden centar u Njujorku, od 20. do 23. oktobra. Polufinale će se održati u Atlanti, Džordžiji, u State Farm Areni, od 29. do 30. oktobra, a veliko finale 5. novembra u Chase Stadionu u San Francisku, Kaliforniji.

rur.rs
 

Format nokaut faze je isti kao i prošle godine - igraće se single elimination BO5 mečevi. Šampion turnira će osvojiti prestižni Worlds trofej, kao i novčanu nagradu od $489.500 od ukupnog nagradnog fonda od $2.225.000.

Sada nam sledi pauza od pet dana, nakon čega prelazimo na polufinale, koje će se igrati 29. i 30. oktobra.

Sve mečeve Worlds-a možete pratiti na zvaničnom Riot Games Twitch kanalu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike