Partizan prodaje igrača u veliki tim! Najverovatnije se radi o odličnom Špancu!

21.10.2022

14:59

0

Autor: 24sedam

Pere "sausol" Solsona Saumel vraća se u domovinu

Partizan prodaje igrača u veliki tim! Najverovatnije se radi o odličnom Špancu!
esport partizan - Copyright Partizan Esport

Uzburkao je strasti svojom objavom na internetu predsednik kluba Partizan Esports Jovan Mijailović, niko nije bio siguran o čemu se radi, ali su sada stvari mnogo jasnije.

Mijailović je "tvitnuo" da će biti prodat jedan igrač ekipi u TOP30, a mediji saopštavaju da je izvesno da će to biti Pere "sausol" Solsona Saumel i da ide u neku ekipu koja se nalazi u TOP30 HLTV rang liste.

 

 

Sada se već zna i da je reč o Movistar Riders, španskom timu, što znači da Pere nije mogao da odbije ponudu za povratak u domovinu.

Španac je deo Partizana od samog osnivanja ekipe u avgustu ove godine, ali izgleda da poziv domaće ekipe nije mogao da odbije. Movistar je najbolje rangirana španska ekipa, koja je poslednjih meseci znatno opala na svetskoj rang listi nakon odlaska SunPayusa u ENCE.

Zbog toga će tim napustiti Raul "DeathZz⁠" Nieto, koji je pružao dosta loše individualne partije. Zbog toga žele da dovedu u svoj tim jednog od najboljih mladih španskih igrača, koji je i pored slabih rezultata Partizana beležio solidne individualne brojke.

Što se samog Partizana tiče, ne postoje ikakve indikacije o mogućoj zameni. Na Balkanu postoji veliki broj mladih igrača koji čekaju svoju šansu u nekom ozbiljnijem timu i iskreno se nadamo da će baš neko od njih biti novi član crno-belih.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike