Glasine: Tajni Valve projekat NEON PRIME će možda biti MOBA sa Sci-Fi tematikom

28.10.2022

13:39

0

Autor: 24sedam

Međutim, Mekviker nije otkrio nikakve dodatne informacije

Glasine: Tajni Valve projekat NEON PRIME će možda biti MOBA sa Sci-Fi tematikom
Neon Prime - Copyright Valve

Pre par nedelja smo saznali da Valve zvanično radi na novoj igri, NEON PRIME, a već su se pojavile vrlo interesantne glasine o projektu.

Kako prenosi Tajler Mekviker, ranije poznat kao Valve News Network (VNN), NEON PRIME će biti nova igra u Dota univerzumu, i to sa distinktnom naučnofantastičnom estetikom i tematikom. Ono što je još zanimljivije, jeste što će na igri navodno raditi niko drugi do IceFrog lično.

Mekviker nije otkrio nikakve dodatne informacije, osim da NEON PRIME skoro sigurno neće biti FPS, niti će imati ikakve veze sa Half-Life: Citadel, još jednim projektom na kome Valve trenutno radi.

Iako ništa nije potvrđeno, postoje dobre šanse da su ove glasine istinite, s obzirom da je Mekviker prvi otkrio detalje o Half-Life: Alyx, i to nekoliko godina pre nego što je igra najavljena.

Sa ovom twitter objavom, Mekviker je povukao svoju prethodnu izjavu, gde je tvrdio da NEON PRIME na bilo koji način neće biti povezan sa Dota IP-em.

Postoji šansa da će Valve otkriti nove detalje o NEON PRIME tokom velikog finala International šampionata, ili tokom The Game Awards manifestacije u decembru.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike