Spinx blizu prelaska u Vitality

27.07.2022

17:32

0

Autor: 24sedam

Igrač koji bi trebao da bude zamenjen je verovatno i najslabiji individualac u timu, misutaa

Spinx blizu prelaska u Vitality
Spinx - Copyright PGL

Pre nešto više od nedelju dana smo pisali kako je Kevin "misutaaa" Rabier na izlaznim vratima Vitality-a, koji je tada izrazio želju da dovedu Lotana "Spinx" Giladija. Sada su stigle nove informacije, koji nagoveštavaju da je došlo do dogovora između dve organizacije!

Trenutan tim Vitality-a je nastao početkom godine mešanjem Vitalitijevih francuskih igrača, Dana "apEX" Madesklera, Metjua "ZywOo" Erboa i misute sa Astralisovim Dancima, Peterom "dupreeh" Rasmusenom, Emilom "Magisk" Reifom i Danijem "zonic" Sorensenom. Očekivanja su od ove petorke bila velika, ali oni ni u jednom trenutku nisu izgledali kao ekipa koja bi mogla da priđe svetskom vrhu.

Jedini turnir na kojem nisu doživeli debakl, bio je BLAST Premier Spring, zbog čega je Vitality bio spreman da napravi promene u postavi!

Igrač koji bi trebao da bude zamenjen je verovatno i najslabiji individualac u timu, misutaa. Umesto njega će dovesti jednog od najboljih igrača godine, Spinxa, koji je 2022. godine zablistao u dresu ENCE-a.

Dok verujem da bi ovo mogao da bude idealan transfer za crno-žute, ENCE bi ostao bez ključnog igrača, kojeg neće tek tako lako zameniti. Da li verujete da bi Vitality sa Spinxom mogao da ugrozi najbolje ekipe na svetu?

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike