Najbolji srpski tim iNation se oprostio od četvorice!

08.08.2022

16:53

0

Malo ko je očekivao toliko drastične promene u ekipi

Najbolji srpski tim iNation se oprostio od četvorice!
eef-srbija-cs-polufinale2 - Copyright SESE

Srpska CS:GO organizacija se ovog vikenda oprostila Nikole "Dragon" Boškovića, Petra "HOLMES" Dimitrijevića, Davida "dav1" Miljanića i Stefana "Skipper" Rebrače, čime su zvanično najavili veliku rekonstrukciju tima!

Već neko vreme se spekulisalo o mogućim promenama u postavi iNationa, ali verujem da je malo ko očekivao ovako drastične promene. Jedna od najboljih ekipa sa Balkana će se oprostiti od četvorice, te će samo Vladan "VLDN" Radević i Ivan "choiv7" Živković biti deo nove rekonstruisane postave.

HOLMES se ekipi pridružio na proleće i za vrlo kratak period uspeo je da ostavi veliki uticaj. Pomogao je ekipi da osvoji drugo mesto na Doritos Balkan Ligi, kao i da se plasira na evropski šampionat u Oradei, gde su stigli do polufinala. Takođe su se domogli 85. mesta na svetskoj rang listi, što je najbolji plasman za iNation.

 

 

Dav1 je stigao u tim početkom godine kao zamena za ptkkk-a, dok su Dragon i Skipper bili deo organizacije od njenog osnivanja 2021. godine.

- Drago mi je da sam za ovo kratko vreme uspeo da pomognem drugarima iz iNationa. Postati najbolji tim u Srbiji, kao i 85. mesto svetske rang liste za neke možda ne zvuči kao mnogo, ali u situaciji u kojoj smo bili, ponosan sam na ono što smo ostvarili - napisao je Holmes na tviteru.

Ovo takođe znači da će novi-stari IGL biti choiv7. Sada nam ostaje samo da se strpimo i da vidimo šta je iNation spremio za narednu sezonu!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RUR

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike