Partizan lagano dobio Zvezdu u večitom derbiju, stigle čestitke i sa vrha

15.07.2022

08:29

0

Crno-beli su sada opravdali ulogu favorita

Partizan lagano dobio Zvezdu u večitom derbiju, stigle čestitke i sa vrha
lololo-830x0 - Copyright Printscreen: Youtube/Fortuna Esports

Pompezne najave i pretnje iz tabora Partizana su se obistinile: crno-beli su u u drugom ovosezonskom večitom derbiju pobedili Crvenu zvezdu u 12. kolu Esports Balkan lige i tako se približili plasmanu u plej-of.

Partizan je bio favorit i u prvom derbiju, ali je tada Zvezda slavila i udaljila rivala od prvog mesta. Crveno-beli su ovim porazom propustili šansu da zadrže korak za ekipom Dijamanta.

Na tabeli vodi Dijamant sa skorom 10/2, sledi Zvezda sa 9/3, pa Partizan sa 8/4.

Partizan je svoj esports tim najavio tokom proslave 30 godina osvajanja titule evropskog prvaka u košarci. Nova sekcija u crno-beloj porodici krenula je silno u sklapanje tima za Esport balkansku ligu, tako da je važila za velikog favorita za podizanje trofeja.

Početak je bio ispod očekivanja, ali crno-beli kao da su sada proigrali, što se vidi po tome da su bez ikakvih problema pobedili Zvezdu.

Čestitka esports timu stigla je i od predsednika košarkaškog kluba, Ostoje Mijailovića:

- Čestitam na pobedi u večitom derbiju našem Esport timu. KK Partizan ide koracima najmodernijih svetskih klubova, koji i pored svoje prebogate istorije, ulaže u svoju budućnost i modernizaciju. Svetle godine su pred nama – poručio je Mijailović.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike