4glory se rastaje sa svojom CS:GO postavom!

12.07.2022

17:18

0

Postava koja je dugo važila i za najbolju u Srbiji, više neće nastupati zajedno

4glory se rastaje sa svojom CS:GO postavom!
Screenshot 2022-07-12 at 19.16.34 - Copyright 4glory

Nakon godinu dana i osam meseci 4glory će se rastati sa svojom CS:GO postavom, potvrdio je trener ekipe Dejan ”baxacha” Atanacković!

Postava koja je dugo važila i za najbolju u Srbiji, više neće nastupati zajedno. Baxacha je na svom tviteru potvrdio da će igrati pod ovim imenom do kraja meseca, pa će samim tim Adria Prvenstvo biti poslednji zajednički turnir, piše portal "Rur.rs".

- Zadovoljan sam postignutim uspesima cele organizacije, pogotovo time što smo celu scenu podigli na noge. Želim da se zahvalim svima koji su bili deo ovog projekta, od onih najmlađih, do onih najiskusnijih, jer je svako ponaosob bio bitna karika bez koje 4glory ne bi bio to što jeste. Posle Adrie ću malo da se odmorim i da hladne glave donesem odluke koje se tiču nastavka moje karijere i budućih projekata - dodao je trener.

Za ovo vreme su uspeli da osvoje tri turnira, Esport Adria Prvenstvo 2021, Kuvo OneTap Fall 2021 i Kuvo OneTap Winter 2022, ali verujem da im je možda najveći uspeh bio kada su došli na korak do plasmana na European RMR turnir u Bukureštu!

Bili su jako blizu velikog uspeha za regionalnu CS:GO scenu, ali je taj poraz možda bio i početak loše serije, zbog koje će se sada 4glory razići sa svojim igračima! Ovi momci i dalje spadaju za neke od najboljih igrača sa ovih prostora i siguran san da ćemo ih uskoro gledati u nekim novim ekipama.

Što se tiče Glorije, oni se još uvek nisu oglasili, pa nismo sigurno kakvi su njihovu planovi za budućnost.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike