Niko i Valde uskoro napuštaju OG!

12.05.2022

05:47

0

Čeka se samo zvanična potvrda organizacije

Niko i Valde uskoro napuštaju OG!
123 - Copyright rur.rs

Kako navodi 1pv.fr, OG je doneo odluku da se rastane sa Valdemarom ”Valde” Bjronom i Nikolajem ”Niko” Kristijansenom, pa sada samo čekamo zvaničnu potvrdu organizacije!

Nakon katastrofalnog nastupa na IEM-u u Katovicama i neuspeha da se plasiraju na Major, OG je doneo odluku da napravi dve promene u svom CS:GO sastavu. Kake navode pouzdani izvori, petorku će napustiti Valde, koji bi mogao da pojača Astralis i Niko, koje već mesecima ne igra na nivou ekipu koja ima cilj da se bori za najveće turnire!

Iako im je malo falilo da se nađu među najboljima u Antverpenu, neuspeh da se plasiraju na Major je sigurno bio veliki problem za organizaciju sa ovakvim prestižom. Momci Nemanje ”nexa” Isakovića će morati da se poprave u narednom periodu, a verujem da je to realna mogućnost ukoliko dovedu prave igrače!

Mnoge navijače je iznenadila vest kada su čuli da se Valde nalazi na izlaznim vratima, ali ovo nije prvi put da se njegovo ime dovodi u govor sa prelaskom u neku drugu ekipu. Početkom godine je EG pokupao da ga dovede u svoje redove, tako da je vrlo moguće da je igrač već uveliko dogovorio prelazak u redove nekog drugog tima. Kada pogledamo slobodne igrače na tržištu, idealna zamena bi mogao da bude Džastin ”jks” Sevidž, koji je nedavno kao zamena osvojio veliki turnir u Katovicama, kada je nastupao umesto Raina.

Ovim izmenama je Mantu ostao poslednji preostali član originalnog OG CS:GO tima. Da li verujete da su ove promene bile neophodne i da li mislite da slede bolja vremena za Nexinu ekipu?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike