Luka "emi" Vuković potpisao za Coalesce

06.05.2022

13:52

0

Srpski CS:GO igrač promenio tim

Luka "emi" Vuković potpisao za Coalesce
emi - Copyright Printscreen/YouTube/Team Coalesce

Poznati srpski CS:GO igrač, Luka "emi" Vuković, juče je predstavljen kao novi IGL ekipe Coalesce, gde će udružiti snage sa trenerom Mihajlom feedme Petrovićem, piše RuR!

Emi je dobro poznato lice na regionalnoj sceni, gde je godinama igrao za neke od najvećih ekipa na Balkanu. U međuvremenu je u nekoliko navrata vršio i trenerske funkcije, ali bi se uvek vratio na server. Mnogima je najpoznatiji po vremenu provedenom u dresu CR4ZY-a, jedine domaće ekipe koja se ikada plasirala na Major turnir!

Zbog toga smo poslednje mogli da ga gledamo u dresu kineske ekipe FunPlus Phoenix, koja je nažalost krajem godine raspustila svoju CS:GO diviziju. Pošto se do sada pokazao kao neko ko ume da radi sa mladim igračima i kao neko ko odlično razume igre, Coalesce je u njemu video idealnu zamenu za Tomasa "Thomas" Utinga, koji je u martu napustio ekipu.

- Kada mi je Emi rekao da mu ističe ugovor sa FPX-om, morao sam da ga pozovem u Coalesce, pošto je on dobar i iskusan IGL - izjavio je feedme.

- Zajedno sa njim smo neverovatno brzo napredovali i prezadovoljan sam našim novim rosterom. Nadam se da ćemo u narednom periodu prikazati odlične rezultate.

Za Coalesce nastupaju:

Jackinho

Mann3n

robiin

sausol

emi

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike