LETN1 potpisao za kinesku ekipu TYLOO

05.05.2022

19:36

0

Može li Srbin da ih vrati na vrh azijske scene

LETN1 potpisao za kinesku ekipu TYLOO
789 - Copyright rur.rs/dreamhack

Poznati srpski CS:GO trener i bivši igrač, Nestor ”LETN1” Tanić, potpisao je za najpoznatiju kinesku organizaciju, TYLOO, samo par nedelja nakon što je započeo saradnju sa estonskom ekipom SC!

Pre samo dve nedelje smo pisali o tome kako je LETN1 potpisao za estonsku ekipu SC e-Sportsa, a već danas će predstavljati potpuno novu organizaciju. Srpski trener je 2. maja na tviteru potvrdio da napušta ekipu i da će uskoro objaviti nešto veliko. Od danas više nema tajni, pošto je predstavljen kao novi trener TYLOO-a!

LETN1 se pridružuje timu samo nekoliko nedelja nakon što nisu uspeli da se kvalifikuju za PGL Major u Antverpenu, pošto su zauzeli treće mesto na Azijskom regionalnom turniru nakon poraza od IHC-a i Renegades-a. Tim trenutno nema najavljenih mečeva, ali je započeo bootcamp u Evropi, gde tim planira da ostane dugoročno u budućnosti.

 

 

”Plan je da ostanemo u Evropi što duže možemo, kako bi se takmičili i vežbali sa drugim ekipama. Vratićemo su Aziju isključivo za RMR turnire”, dodao je dvadesetdevetogodišnjak.

Srbin će na toj poziciji zameniti Kifang ”karsa” Sua, koji je ekipu napustio početkom aprila. TYLOO je ranije već sarađivao sa inostranim trenerima kao što su Peacemaker i Johnta, zbog čega Nestor veruje da neće biti problema sa komunikacijom.

Da li verujete da srpski trener može TYLOO vratiti na vrh azijske scene?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike