Ekipi 4glory za malo izmakao plasman na RMR kvalifikacije

04.03.2022

06:07

0

Autor: 24sedam

Ovih dana su se za svoje mesto borile i dve srpske ekipe

Ekipi 4glory za malo izmakao plasman na RMR kvalifikacije
Untitled - Copyright 4glory

Najbolja srpska CS:GO ekipa je nakon serije odlično odigranih mečeva u otvorenim kvalifikacijama za jedan od najvažnijih turnira u godini pao na poslednjem koraku, pošto ih je porazila ekipa Bad News Eagles.

Polako se bliži novi CS:GO Major, koji će se održati u Antverpenu, što znači da se ovih dana igraju različiti kvalifikacioni turniri. Ovih dana su se za svoje mesto borile i dve srpske ekipe, iNation i 4Glory.

I jedni i drugi su bili odlični prvog dana, pobedivši u sva četiri odigrana meča, ali nažalost drugog i poslednjeg dana nisu imali toliko sreće. iNation je pružio odličan nastup protiv favorizovanog K23-a, ali to nije bilo dovoljno, zbog čega će svoju sreću morati da okušaju u nekim narednim kvalifikacijama.

4glory je pobedom nad portugalskim SAW-om uspeo da ode korak dalje, ali tu ih je sačekala ekipa Bad News Eagles, trenutno druga najbolje rangirana ekipi sa Balkana. Gledali smo jedan veoma neizvestan okršaj, ali je na kraju BNA uspeo da odnese pobedu rezultatom 2-1, zaustavivši Gloriju na korak do najvećeg uspeha u istoriji organizacije.

To ipak ne znači da su ostali bez šanse, pošto nove kvalifikacije počinju već danas. Da li verujete da će ovoga puta iNation i 4glory uspeti da se plasiraju na finalni RMR turnir pred Major?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord i Viber grupi za sve vesti o esportu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike