Džaka "upropastio" Arsenal, Šefild se oprostio od Premijer lige

06.03.2021

22:50 >> 23:10

0

Autor: Adam Štulić

Švajcarski reprezentativac krivac za remi tobdžija, Lester slavio protiv Brajtona

Džaka "upropastio" Arsenal, Šefild se oprostio od Premijer lige
Copyright Tanjug/Peter Powell/Pool via AP

Arsenal je još jednom prosuo bodove i još jednom je za to glavni krivac Granit Džaka. “Tobdžije” su bile na dobrom putu da odnesu tri boda iz Barnlija, ali je reprezentativac Švajvcarske nestvarno lošom reakcijom poklonio domaćinu bod (1:1).

Londonski tim vodio je od 6. minuta golom Obamejanga, da bi ceo trud izabranika Mikela Artete “upropastio” Džaka, koji je u pokušaju da izbije loptu iz svog kaznenog prostora, napucao Vuda, od kojeg se odbila u mrežu gostiju.

Pokušali su fudbaleri Arsenala do kraja susreta da nadoknade ispušteno, u 85. minutu su se ponadali da bi sa bele tačke mogli do tri boda, ali je posle konsultacija sa VAR glavni arbitar Andre Mariner odlučio da poništi svoju odluku.

Sautempton je iskoristio očajnu formu Šefilda da na gostovanju slavi 2:0, Aston Vila i Vulverhempton igrali su bez golova, dok je Lester posle preokreta slavio na gostovanju protiv Brajtona 2:1.

Pročitajte još

Domaći su vodili od 10. minuta golom Lalane, da bi izabranici Brendana Rodžersau drugom poluvremenu, preko Ihenača u 62. i Amartija u 87. minutu stigli do trijumfa, kojim su barem na kratko razdvojili rivale iz Mančestera na vrhu Premijer lige.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike