Dve dobre i jedna ne tako dobra vest iz KK Partizan

27.03.2021

11:33

0

Autor: D.B.

Crno-beli sutra igraju meč ABA lige protiv Mege

Dve dobre i jedna ne tako dobra vest iz KK Partizan
Copyright MN Press

Vreme je za još jedan košarkaški spektakl tačno u podne.

U dvorani “Ranko Žeravica” sutra će na megdan izaći igrači Mege i Partizana u meču koji neće odlučivati o mestima koje vode u doigravanje i nastavak borbe za titulu, ali obično donose dosta kvaliteta i često uzbuđenja.

Igramo protiv protivnika koji je napravio dosta velikih pobeda ove sezone. Izgubili su praktično šanse za plej-of, ali su tim koji je izuzetno talentovan, sjajno selektivan, odlično trči i u kome se tačno zna šta rade visoki, a šta spoljni igrači. Imaćemo težak zadatak da pariramo tom trčanju, ali i ofanzivnom skoku – već na startu jasno objašnjava neke od kvalitete Mege trener Partizana Aleksandar Matović.

Kada su komplimenti za Megu u pitanju, tu nije kraj.

– Oni su fantastično uklopljeni. Petrušev i Simonović jesu nosioci igre, ali ne bi mogli da igraju tako kvalitetno da nemaju Smita i Tepića kao kreatore i spoljne igrače koji im daju podršku otvorenim šutevima i dobrom odbranom – ne ostavlja dilemu Matović.

Do sada Mega i Partizan su u ABA ligi odigrali 15 mečeva. Skor u potpunosti ide na ruku Partizanu koji je slavio na 13 mečeva. U mečevima na kojima je Mega bila domaćin crno-beli su pobedili na šest od sedam mečeva.

Pročitajte još

A kada je Partizan u pitanju ove sezone, pitanje koje se pred svaki meč nameće je kakva je situacija sa povređenim igračima.

– Posle meča sa Mornarom odmarali smo Mozlija. Erik Mika je odradio prvi trening, a za Radeta Zagoraca ćemo bliže informacije imati tek sledeće nedelje – objašnjava Matović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike