Dušane, izvini, ali istrage nema

02.03.2021

12:57 >> 13:12

0

Autor: D. B.

PSV se oglasio povodom napada na Tadića

Dušane, izvini, ali istrage nema
Copyright Profimedia

Holandski fudbalski klub PSV uputio je javno izvinjenje Dušanu Tadiću zbog toga što su ga navijači ovog kluba pogodili kovanicom u glavu.

Incident se odigrao ispred “Filips stadiona”, a posle derbi meča u kome je Tadićev Ajaks, upravo golom reprezentativca Srbije, stigao do izjednačenja iz jedanaesterca dosuđenog u 92. minutu. Posle gola, Tadić se sukobio sa kolegom po kapitenskoj traci Denzelom Damfrisom, a kasnije je otkriveno i da je bilo žestoke razmene uvreda.

Kada se završila utakmice koja je igrana bez prisustva publike, ispred stadiona se okupila grupa huligana koja je želela fizički da se obračuna sa Tadićem, a jedna kovanica koja je bačena u njegovom pravcu pogodila ga je u glavu.

– PSV želi zbog incidenta. To nisu stvari koje kao klub podržavamo. Izvinjavamo se zbog onoga što je Dušan Tadić doživeo. PSV će uvek učiniti sve da bi gosti bili bezbedni – objašnjava se u pismu koje je objavio PSV.

Pročitajte još

Fudbalski savez Holandije je objavio da je svestan video materijala koji se pojavio, ali i da za sada nema istrage zbog toga što nije podneta bilo kakva prijava. Ovakav stav holandske kuće fudbala pomalo čudi, pošto su iz Ajaksa najavili da će pokrenuti zahtev za istragom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike