Brza reakcija: Šta je uradio Novak Đoković posle najnovijih vesti iz Melburna (foto)

02.12.2020

13:15 >> 14:34

0

Autor: D. B.

Najbolji teniser sveta ništa ne prepušta slučaju

Brza reakcija: Šta je uradio Novak Đoković posle najnovijih vesti iz Melburna (foto)
Copyright Tanjug/AP Photo/Frank Augstein)

Pauza je završena. Vreme za šetnje po Srbiji sa porodicom su bile pravo uživanje, ali sada je došlo vreme da Novak ponovo zasuče rukave i da počne pripreme za 2021. godinu u kojoj će, kako se svi nadaju i očekuju, prestići Rodžera Federera i postati rekorder po broju nedelja provedenih na mestu broj 1 ATP liste.

 

Đoković je tokom dana saznao kako će izgledati početak sezone, odnosno sve detalje u vezi sa organizacijom Australijan opena. I odmah je prionuo na posao. Treninzi su počeli u “balonu” u “Novak tenis centru” na Dorćolu, gde je u toku neka vrsta trening kampa za brojne igrače iz Srbije, ali i inostranstva.

Najbolji teniser sveta je omogućio svojim slabije rangiranim koleginicama i kolegama da se što je moguće bolje pripreme za izazove u 2021. godini. Prema vestima koje u timu Novaka Đokovića ne žele da potvrde, a koje je sa sportskim svetom podelio trener Damira Džumhura Petar Popović, Novak je u Beogradu okupio brojne igrače, platio im hotelski smeštaj i hranu i omogućio treninge u tri balona na njegovom sportskom kompleksu na 25. maju.

Pročitajte još: Šta Novaka čeka po dolasku u Australiju

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike