Svi detalji kampa Novaka Đokovića: Ko je sve u Beogradu, ko tek stiže i šta je sve kolegama omogućio najbolji na svetu

01.12.2020

06:03 >> 08:32

0

Autor: D. B.

Na Droćolu će se za početak nove sezone pripremati petnaestak teniserki i tenisera

Svi detalji kampa Novaka Đokovića: Ko je sve u Beogradu, ko tek stiže i šta je sve kolegama omogućio najbolji na svetu
Copyright MN Press

Novak Đoković je još jednom pokazao da uvek misli o kolegama.

Tokom priprema za početak sledeće sezone i prvi grend slem u 2021. Australijen open (za koji i dalje nije poznato kada će početi) Novak je organizovao svojevrsni teniski kamp u Beogradu.

Tokom priprema Nole je omogući kolegama tri balona za treninge, određenu vrstu “mehura” u kome će igrači moći da se spremaju uz poštovanje svih epidemioloških mera kako bi dočekali početak sezone potpuno zdravi i što je moguće spremniji.

Pročitajte još: Saznajemo ko će pomoći Đokoviću da se pripremi za Australijan open

Na listi onih koji su već počeli, ili će tek početi sa pripremama su Filip Krajinović, Laslo Đere, Danilo Petrović, Viktor Trociki, Marko Tepavac, Boris Butulija, Hamad Međedović i Nikola Čaćić. U Beogradu je već i Damir Džumhur, a u trening kampu će biti i Olga Danilović i još nekoliko devojaka. Sve ukupno u Beogradu će se okupiti oko 15 igrača koji će zajedničkim snagama pokušati da se spreme na najbolji mogući način.

Nezvanično, među onima koji će biti u srpskoj prestonici je Novakov saborac iz PTPA organizacije Kanađanin Vasek Pospišil.

Za sve igrače ovaj kamp će biti potpuno besplatan. Novak je obezebedio i hotelski smeštaj za sve koji dolaze izvan Beograda, omogućena su i tri nova balona u kojima će moći da se trenira, kao i potpuno nova teretana. Obezbeđena je i besplatna ishrana i za igrače i za njihove trenere.

Pročitajte još: Vajda otkrio koji su ciljevi Novaka Đokovića u 2021. godini

I sve ovo nije otkrio Đoković. Naprotiv, on se uopšte nije oglasio ovim povodom, već trener Damira Džumhura, Petar Popović koji je osetio potrebu da se javno, i to putem tiražnog i prestižnog “L’Ekipa” zahvali Novaku za ono što radi za slabije rangirane tenisere.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike