Borba za opstanak u Superligi samo na TV Arena Sport: Prvi put u istoriji prenos šest mečeva

15.05.2021

09:11

0

Direktor Arene Nebojša Žugić kaže da medijski lider u regionu daje svoj doprinos popularizaciji domaćeg fudbala

Borba za opstanak u Superligi samo na TV Arena Sport: Prvi put u istoriji prenos šest mečeva
Copyright TV Arena Sport

Pretposlednje, 37. kolo, fudbalske Linglong Superlige Srbije odigraće se danas i sutra, a pošto je šampionska trka rešena, u centru pažnje biće izuzetno zanimljiva borba za opstanak.

Odlukom Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije svi mečevi u kojima igraju klubovi iz donjeg dela tabele počinju u subotu od 13.30 časova i svi će biti prenošeni na kanalima TV Arena Sport.

Ovaj pionirski poduhvat najbolje sportske televizije u zemlji omogućiće ljubiteljima fudbala u Srbiji da uživo posmatraju sve mečeve koji će direktno odlučivati o tome ko ostaje u eliti, a ko se seli u niži rang takmičenja.

Zvaničan program počinje u 12.30 časova na Arena Sport 1, emisijom „Kao nekada“ , a nakon 60 minuta živog programa, razgovora na aktuelne teme i prisećanja nekih starijih vremena, kao i zanimljivih priloga, na istom kanalu će biti realizovan multi prenos svih šest mečeva koji počinju u 13.30 časova.

Odmah nakon toga na programu je drugi, tridesetominutni deo emisije “Kao nekada“ posle čega je na programu direktan prenos utakmice između Partizana i Voždovca iz Humske.

Ali to nije sve. Pored toga što će na TV Arena Sport 1 biti realizovan multi prenos, odvojeno će biti prenošene tri utakmice za koje se sa pravom pretpostavlja da će biti najzanimljivije. U pitanju su dueli Zlatibor – Radnički (TV Arena Sport 2), Metalac – Novi Pazar (TV Arena Sport 3) i Inđija – Proleter (TV Arena Sport 4).

U ovaj projekat, jedinstven u ovom delu Evrope, biće uključeni svi tehnički resursi TV Arena Sport, prenose će radi deset najboljih komentatora liderske sportske televizije u regionu, uz vrhunsku produkciju i logističku podršku.

TV Arena Sport

Sa produkcijske strane reč je o izuzetno zahtevnom poduhvatu, koji podrazumeva višednevnu pripremu, angažovanje više od sto tehničkih lica, nekoliko reportažnih kola i besprekornu sinhronizaciju sa šest različitih stadiona.

Direktor Arena Channels Group, u čijem sastavu se nalazi i TV Arena Sport, Nebojša Žugić, nema dilemu da će posredstvom Arene, brojni ljubitelji fudbala uživati u završnici srpskog nacionalnog šampionata.

Mnogo je teško organizovati šest prenosa istovremeno. Međutim, Arena Sport je uvek podržavala domaći sport i tako će biti i ubuduće. Svedoci smo velikih, najvećih ulaganja u istoriji u srpski sport od strane države Srbije i njenog predsednika, gospodina Aleksandra Vučića. Arena Sport kao medijski lider kada je sport u pitanju, želi sve napore države da isprati na adekvatan način, da damo na značaju domaćim ligama i promovišemo ih, na isti način kao što to čine Vlada i Predsednik – ističe direktor TV Arene Sport, Nebojša Žugić i dodaje:

Pročitajte još

Verujem i da su svi predstavnici klubova kao i navijači zadovoljni što će imati priliku da putem Arene isprate najvažnije detalje sa utakmica u kojima se odlučuje o opstanku u ligi. Želim im svima da prikažu viteštvo na terenu i da nam svima priušte mnogo uzbuđenja koja uostalom i jesu draž fudbala i čine ga najpopularnijim sportom na planeti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike