Bolonja već traži zamenu za Srbina: Mihajlović u sebi nosi Lacio

30.05.2021

10:39 >> 14:24

0

Srpski stručnjak sve bliži selidbi u Rim, u redove lacija za koji je igrao krajem 90-tih godina

Bolonja već traži zamenu za Srbina: Mihajlović u sebi nosi Lacio
Copyright Profimedia

Iskusni italijanski stručnjak Eugenio Fašeti ne može lako da se odluči u izboru za novog trenera Lacija između Marucija Sarija i Siniše Mihajlovića. Bivši “lacijal” očekuje da Klaudio Lotito uskoro prekine ovu neizvesnost objavljivanjem svog rešenja za naslednika Simonea Inzagija:

Siniša je iznutra “lacijal”. Sarija ne znam, pošto se uključio u veliki fudbal u Napoliju. Posle je bio dobar u Čelsiju i sa Juventusom. Biće to izbor predsednika, ali moramo da vidimo koji tim želi za sledeću sezonu. Ako želi više moraće da uloži u stvaranje jačeg tima – rekao je Fašeti.

U Bolonji, baš kao i Laciju, uveliko traju spekulacije ko će od sledeće sezone sedeti na klupi. Sportski direktor Bolonje Valter Sabatini već pregovara sa pojedinim trenerima, a štampa piše da će umesto Srbina doći Marko Đampaolo, doskorašnji trener Torina, Danijele de Rosi, koga je Bolonja već zvala da preuzme ekipu “primavere”, ili Vinćenzo Italijano.

Italijano je rođen 1977. godine i vođenjem Trapanija u Seriji C, kao i Specije, već se nametnuo kao jedan od najpoželjnijih mladih stručnjaka. Takođe, u nekim spekculacijama on slovi i za glavnog kandidata za klupu Lacija.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike