Bahatost domaćih odbojkaša: Poljaci već slave, a "napaljeni" Slovenci ih tukli na poslednja tri EP

17.09.2021

10:15

0

Jasno je ko je favorit, ali treba pobediti na terenu

Bahatost domaćih odbojkaša: Poljaci već slave, a "napaljeni" Slovenci ih tukli na poslednja tri EP
Copyright Foto: www-old.cev.eu

Cela Poljska ubeđena je da će njihovi odbojkaši igrati finale Evropskog prvenstva. I ne samo to. Svi veruju da će na svom parketu stići dok titule.

Dok iz tabora Italije i Srbije pred međusobnu borbu za finale stižu sportske izjave, Poljaci na sve načine omalovažavaju narednog rivala. Činjenica je da su trenutno najjača ekipa u Evropi, da igraju pred domaćim navijačima, ali sportski duh bi morao da ostane prisutan.

Printscreen

Čini nam se da ne bi smelo da se desi da uglas poruče da ih ne zanima ime rivala. Možda u poljskom timu ne shvataju da takve stvari mogu da budu kontraproduktivne.

pročitajte još:

– Znamo da igramo protiv najjače ekipe u ovom trenutku, ali znamo i da volimo da igramo sa njima. Eliminisali smo ih na poseldnja tri Evropska prvenstva. Slušao sam izjavu selektora Poljske posle pobede u četvrtfinalu, rekao je da ne zna ni ko mu je potencijalni protivnik u polufinalu. Još jedna provokacija sa njegove strane. Protiv njih smo uvek bili “napaljeni”, pa će tako biti i sada u Katovicama – rekao je selektor Slovenije Dejan Vinčić za Kanal A.

Odbojkaši Poljske i Slovenije svoj meč polufinala igraju u subotu od 17.30, dok će Srbija i Italija na parket od 21.00.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike