Andrija Živković i PAOK sedaju za pregovarački sto

15.12.2020

16:58 >> 18:42

0

Autor: Adam Štulić

Mladi ofanzivac kupio sve na Tumbi

Andrija Živković i PAOK sedaju za pregovarački sto
Copyright Tanjug/AP Photo/Giannis Papanikos

Došao je na “Tumbu” da oživi karijeru, a posle manje od šest meseci Andrija Živković je postao jedan od najvažnijih “sastojaka” u igri PAOK.

Brzo su čelnici solunskog velikana uvideli da su “uboli premiju” i sada žele da učine sve kako bi nekadašnji fudbaler Partizana i Benfike što duže ostao u crno-belom dresu.

Živković u borbi za prvo priznanje ove sezone

Kako pišu grčki mediji, zastupnici potencijalnog srpskog reprezentativca trebalo bi uskoro da sednu za pregovarački sto sa rukovodstvom PAOK, kako bi pokušali da dogovore produžetak saradnje.

Dve strane su prvi put pružile ruku jedna drugoj za dvogodišnji ugovor vredan 550 hiljada evra po sezoni, a posle odličnih Andrijinih partija u prvoj četvrtini uspostavljene saradnje, vodeći ljudi solunskog kluba žele da ga nagrade povećanjem primanja.

Plaćaju ga 550.000 evra po sezoni, a već doneo milione u kasu PAOK

Čelnici PAOK žele da ponude Živkoviću produžetak saradnje na još godinu dana u odnosu na postojeći ugovor, a boljim finansijskim uslovima žele da mu još daju na značaju i pokažu mu da u bliskoj budućnosti tim žele da grade, između ostalih, i oko njega.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike