Srbin razbio Holanđane, pa poručio: Ovo je moja neverovatna noć (video)

05.11.2020

21:29 >> 22:51

0

Andrija Živković vodio PAOK do ubedljive pobede 4:1 protiv PSV Ajndhovena

Srbin razbio Holanđane, pa poručio: Ovo je moja neverovatna noć (video)
Copyright Tanjug/AP Photo/Giannis Papanikos

Junak pobede grčke ekipe PAOK nad holandskim PSV Andrija Živković ne želi zasluge samo za sebe, iako su u Solunu jednoglasni da je on igrač utakmice. Nije ni čudo što priznanja dolaze kako od navijača, tako i od medija, budući da je asistirao Švabu kod izjednačujućeg gola i da je kasnije postigao dva pogotka za ubedljivih 4:1 protiv renomiranog protivnika.

– Neverovatna noć za mene. Idemo dalje, korak po korak – rekao je Andrija Živković.

Grci su posle prvih 45 minuta gubili sa 0:1, ali su već od starta drugog dela preko Švaba izjednačili. Bio je to udarac na gol Živkovića, koji je Austrijanac samo skrenuo u mrežu.

Nemački klub oslabio Srbiju uoči meča za istoriju

– Bio je to odličan meč za celu ekipu, odlično drugo poluvreme, kada smo preokrenuli rezultat i overili pobedu. Znamo da igramo za PAOK, da moramo napadati. Morali smo to od početka da radimo, ali krenuli smo u drugo poluvreme sa pritiskom i odmah smo postigli gol.

Tanjug/AP Photo/Giannis Papanikos

Živkovićevi golovi bili su nešto što su navijači Partizana od njega već videli sa 18 godina kada se “lažnjakom” protiv Steaue ili AZ Alkmara oslobađao svojih čuvara, da bi kasnije levicom pogađao za pobede crno-belih.

– Kada dobijem loptu volim da preuzmem odgovornost. Uspeo sam, postigao sam dva gola i kao što rekoh iza mene je jedna neverovatna noć.

Stanković u društvu reprezentativca Srbije prati meč u Beogradu

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike