Andre Viljaš-Boaš pred novim velikim izazovom u rodnom Portugalu

04.05.2021

17:37 >> 17:21

0

Bivši trener Čelsija, Totenhema i Olimpika iz Marseja zna šta će raditi od 20. do 23 maja

Andre Viljaš-Boaš pred novim velikim izazovom u rodnom Portugalu
Copyright Profimedia

Doskorašnji trener Olimpika iz Marseja Andre Viljaš Boaš prihvatio je izazov u Portugalu! On, međutim, nije fudbalski, kako je navikao navijače. Iskusni stručnjak pojaviće se u reliju VRC od 20. do 23. maja, što se moglo videti po spisku učesnika koje je uz ostale 80 prijave dobio organizator trke.

Viljaš-Boaš je već tri meseca bez kluba, otkako su se u francuskoj luci odlučili da raskinu saradnju s njim, jer tim ni blizu nije bio onoga što kvalitetom u igračkom kadru zavređuje da bude. To je bila prilika da se vrati svojoj velikoj ljubavi automobilu i automobilzmu, jer poznato je već da je pre tri godine bio na trci “Dakar”. Ovu ljubav nasledio je od oca koji ga je kao malog vodio na trke i relije, a njegov stric se dva puta okušao na čuvenom Pariz-Dakar 1982. i 1984. godine.

Pročitajte još

Poznato je i da će se Viljaš-Boaš pojaviti za volanom Sitroena C3, u pratnji sunardonika i suvozača Gonsala Magaljaeša. Portugalac se 2018. godine povukao sa trke “Dakar” nakon što je srećom izvukao živu glavu posle nesreće u peruanskim dinama. Tada je evakuisan helikopterom, a naknadni pregledi na klinici su pokazali da osim ugruvanosti nijedan organ nije oštećen usled pada i udara automobila u zemlju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike