Akropolis kup: Srbija deklasirala Meksiko

19.06.2021

17:10 >> 18:58

0

Autor: Milan Nastić

Orlovi slavili sa 104:67

Akropolis kup: Srbija deklasirala Meksiko
Copyright Promo/KSS

Košarkaši Srbije ostvarili su i drugu pobedu na Akropolis kupu, ubedljivim trijumfom nad Meksikom 104:67 (27:20, 24:15, 34:13, 19:19).

Čini se da su Orlovi imali jedan teži trening protiv selekcije koja nije neko košarkaško ime, i da trener Igor Kokoškov može biti zadovoljan zalaganjem svojih igrača na parketu, trudeći se da svima podeli ravnomerno minutažu.

Pročitajte još

Ponovo se istakao mladi centar Mege Filip Petrušev, koji je bio na korak da ostvari dabl-dabl. Talentovani košarkaš je meč završio sa 23 poena, uz devet skokova.

Iza njega je bio Ognjen Dobrić sa 17, uz odličan procenat šuta.

Boban Marjanović je postigao 12 poena, uz četiri skoka.

Odličnu rolu pružio je plejmejker Stefan Jović koji je bez greške odigrao prvo poluvreme, u tom delu utakmice postigao je 10 koševa, a u nastavku samo dva.

Bjelica je ubacio devet poena, četiri skoka i tri završna dodavanja, Aleksa Avramović se zajedno s Milosavljevićem i Jovićem posvetio razigravanju saigrača.

Posle Akropolis kupa, u sklopu priprema za olimpijski kvalifikacioni turnir u Beogradu, reprezentacija Srbije poslednju pripremnu prijateljsku utakmicu odigraće protiv Meksika 23. juna od 20 sati u hali „Aleksandar Nikolić“.

Kvalifikacioni turnri za Olimpijske igre na progrmau od 29. juna do 4. jula.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike