Obradović u Partizanu? Evo, šta je istina!

19.06.2021

15:46 >> 18:20

0

Autor: Milan Nastić

Pregovori su u toku, ali još ništa nije gotovo

Obradović u Partizanu? Evo, šta je istina!
Copyright MN Press

Navijače Partizana obradovala je vest koja se pojavila u određenim medijima da je Željko Obradović potpisao za crno-bele i da se vraća u klub u kojem je započeo trenersku karijeru.

Ipak, to još ništa nije gotovo, tačno je da su pregovori u toku, ali da ništa nije finalizirano i da nije toliko blizu kako je objavljeno.

Pročitajte još

Popularni Žoc  kao jedan od glavnih uslova ima da mu čelnici kluba obezbede respektabilan tim koji će se u svim takmičenjima boriti za titulu.

Predsednik Ostoja Mijailović je doveo sportskog direktora Zorana Savića kako bi se Partizan što pre vratio na staze stare slave.

A poznato je da su Savić i Obradović u veoma dobrim odnosima, te se može očekivati da upravo on može da privoli Obradovića da se vrati na klupu Partizana i zajedničkim snagama vrate klub tamo gde je bio pre nekoliko godina.

Iz kluba su saopštili da nisu ni blizu dogovora sa Obradovićem, ali su potvrdili da razgovaraju sa trofejnim stručnjakom.

Takođe, i specijalizovani košarkaški poratl “Jurohups” je dobio informaciju da Partizan i Obradović nisu blizu konačnog dogovora i da nije ništa završeno.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike