Oni su sami sebi najvažniji! Horoskop otkriva najbahatije među nama

03.08.2021

19:00

0

Autor: A.Gligorijević

Sa njima nikada ne znate na čemu ste

Profimedia

Ništa nije ni samo crno, ni samo belo. Svaki horoskopski znak ima i pozitivne i negativne osobine. Samo što neke dolaze više do izražaja od drugih. Za Jarčeve, Lavove i Device važi da sebe stavljaju na prvo mestu i njihove sopstvene želje i potrebe su im na prvom mestu.

Sa Jarčevima nikada ne znate na čemu ste. Prilično su hladni i uzdržani ali vole da sve kontrolišu i sve da znaju. Njihovo loše raspoloženje osete svi koji se nađu u njegovoj blizini jer burno reaguju, uz vikanje, psovanje i lupanje. Često su skloni promeni raspoloženja ali i mišljenja. Vrlo su prevrtljivi. Zapravo, gledaju svoju korist pa se na osnovu toga formiraju mišljenje. A onda znaju da budu vrlo slatkorečivi. I njima je sve to potpuno normalno. Čak će vas ubediti da je to potpuno ispravno. Vama ostaje da Jarca sa tako izraženim osobinama stavite na distancu i da sa njim ne ulazite u rasprave ili neke poslove.

Profimedia

Pročitajte još:

Lavovi će svima jasno staviti do znanja da su najbolji, najpametniji, najlepši i nemojte ni pokušati da ih ubedite da to nije baš tako. Ili slučajno da kažete da je neko bolji od njih! To vam neće nikad oprostiti jer mora da se zna ko je kralj, car, suvereni vladar Univerzuma. To sve govori koliko su egocentrični: Zemlja se ne okreće oko Sunca već se sve vrti oko njih! Sebe najviše vole na svetu i ništa ne može da se ispreči ispred njih i njihovog veličanstvenog Ja.

Profimedia

Pročitajte još:

Device deluju nesigurno, svima se skalanjaju sa puta, gledaju da izbegnu sukobe ali sa druge strane, one su pune kompleksa. To su umišljene osobe, pune sebe, vole da se hvale i sve zasluge pripisuju samo sebi, ne znaju da se raduju tuđem uspehu i naravno uvek misle da su u pravu jer su one nepogrešive. One sve najbolje rade i uvek će vam reći da je to u opštem interesu. Često znaju da kažu „da su to one znale unapred“ i „da njih intuicija nikad nije prevarila“. Istovremeno se žale da niko ne priznaje njihov trud, znanje i požrtvovanost. To su samo neki od razloga zašto postanu naporne po svoju okolinu pa ljudi počnu da ih izbegavaju a prijatelji odlaze od njih. Kako vole red i da sve drže pod kontrolom, one ne uređuju samo svoj život već i živote svojih i bližnjih i daljnih. Od njih ćete uvek čuti neki savet „kako nešto treba uraditi“. I tada nastaju problemi.

Instalirajte našu IOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti