Kraljevi drame: Jedan znak Zodijaka je na vrhu liste paničara

29.07.2021

19:00

0

Autor: A. Gligorijević

Saznajte na koga se ne možete osloniti u kriznim vremenima

Pixabay

Neki astrološki znaci se nose sa stresom bolje od drugih. Ono što jednima mrsi konce, drugima možda neće.

Školski primer osobe koja o svemu misli unapred i sve analizira je Devica. Ovaj znak ima običaj da u svojoj glavi razradi sve do detalja, a problem nastaje kad stvari ne idu prema planu. Čim nešto zafali Device stiču utisak da gube kontrolu, a onda gube glavu i paniče.

Pixabay

Pročitajte još:

Na spisku paničara je i Lav, koji u suštini uvek preuzima kontrolu u kriznim situacijama, pogotovu ukoliko ona preti da postane haotična. Međutim, problem predstavljaju standardi kojih se Lav drži. Lav sve čini kako bi dobio potrebnu pažnju i pohvale, ali ga plaši pomisao da neće uspeti da iskontroliše situaciju. Kao rezultat toga, bez obzira na situaciju, Lav preuzima na sebe odgovornost da učini što je potrebno i pritom sve vreme paniči.

Ribe paniče neprestano i zbog svega. Jednostavno su takve, veliki emotivci koji u svemu vide opasnost, i sklone su da o svemu dobro promisle pre delovanje. Sve u svemu, Riba nije osoba na koju se možete osloniti u kriznim vremenima.

Pixabay

Pročitajte još:

Blizanci su poznati po opuštenom ponašanju, ali to nije do kraja tačno. Iako toga nisu svesni, klasični Blizanci puno promišljaju. I koliko god se trude da ostanu nonšalantni, Blizanci imaju tendenciju da se uspaniče od silnog razmišljanja o tome šta sve naopako može da krene.

Mirnim i staloženim držanjem Ovan zna da zavara. Za to vreme njegov mozak već ima milion misli o tome šta sve može da pođe po zlu. Ta visoka napetost ih dobro sprema za nevolje, ali problem je što preuveličavaju stvari u svojoj glavi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti