Najveći emotivci među horoskopskim znacima: Često se osećaju neshvaćeno

02.05.2021

13:00

1

Autor: Slavica Kalaba

Njih kroz život vode emocije i veoma ih je lako povrediti

Pixabay

Osećajnost i ranjivost su dve osobine koje karakterišu ova tri znaka i koje dobrim delom upravljaju njihovim životom. Često se osećaju neshvaćeno, da ih niko ne voli, ne ceni i najmanja reč može da ih uvredi.

Rakovi se osećaju da ih niko ne razume, da mnogo čine za svoje bližnje a oni to ne znaju da cene i ne uzvraćaju istom merom. Zbog toga su često depresivni, tužni, plačljivi i traže ljude koji mogu da shvate njihovu suptilnu i iskrenu dušu.

Pixabay

Ribe se vrlo lako uvrede i sve shvataju lično. Vređa ih i kad se nešto ne odnosi na njih.  U svemu pronalaze nešto što ih ljuti ili čak može da ih razbesni. To je zato što oni sve idealizuju, oni su sanjari i zamišljaju situacije koje nemaju puno veze sa stvarnošću. Kada im se nešto ne ostvari, padaju u duboku depresiju.

Pixabay

Jarčevi pate od kompleksa niže vrednosti i misle da ih niko ne razume, njihova osećanja i verovanja. Ali za razliku od Riba i Rakova, Jarac to nikada neće pokazati pred drugima. Ipak, desi se i njima da ih neka situacija izbaci iz ravnoteže i tada burno reaguju: sve negativne emocije će izaći i šokirati ljude oko njih.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte i ovo:

Komentari (1)

Comment(1)

  1. Sonja kaže:

    Za rakove to je tacno. Ribe jedno pricaju drugo rade. Jarceve glume emocije a na prvoj krivini izdaju te.

    17
    3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti