Rogovi u vreći: Ovo su najgori parovi Zodijaka, čak i kad se sastave, rastanak im ne gine

09.03.2023

13:20

0

Postoje i oni parovi kojima zvezde nikako nisu naklonjene

Rogovi u vreći: Ovo su najgori parovi Zodijaka, čak i kad se sastave, rastanak im ne gine
Svađa - Copyright Freepik

Astrolozi otkrivaju, ako uđu u ljubavnu vezu, postaju kao rogovi u vreći i rastanak im je zagarantovan.

Freepik
 

Ovan i Devica

Ovan i Devica, u najvećem broju slučajeva, neće potpuno profunkcionisati kao par. I oba partnera imaju neverovatne energije koje dolaze od zvezda, ali na žalost, potpuno suprotne.

Dok Ovan voli da bude pozitivan i optimista za najviše stvari u životu, Devica je često sumnjičava i negativna. Ovakav pristup ovoga para retko kada može da dovede do funkcionalne veze. U slučaju da se potrude, jedno će tražiti mnogo kompromisa, dok drugom neće biti drago da ih pravi.

Freepik
 

Bik i Škorpija

Razlog zbog kojeg bi ovaj par imao problem je poverenje. Bik uvek traži vernost i odanost od jedne veze, a Škorpija, iako je sposobna da bude takva, ne može da postigne intenzitet koji partner zahteva.

Poverenje Bika je lako zadobiti, ali Škorpija nije znak koji bi uložio sve što se može kako bi se postigla stabilnost u vezi. U suštini, Škorpije sebi neće dozvoliti takvu posvećenost i „ogoljenost“ duše i emocija – jednostavno, nisu takve.

Profimedia
 

Blizanci i Vodolija

Ova dva znaka su veoma slična. Imaju slobodan i otvoren duh i nezavisan um. Cene slobodu i ekscentričnost, ali su previše jedinstveni kao posebne ličnosti. Iako ovi kvaliteti uopšte nisu loši, kada se iskombinuju u ovom astro-paru, može da dođe do međusobnog gušenja partnera i onemogućavanja da svako ima svoje posebne vidike.

Da, Blizanci i Vodolija dele mnogo zajedničkih kvaliteta, ali slabosti su mnogo veće i mogu ugroziti bliskost ovog para.

Profimedia
 

Jarac i Rak

Ovo su toliko suprotni znaci, da za njih ne važi dobro poznato pravilo fizike da se suprotnosti privlače. Jarac je veoma posvećen, intenzivan i strastven, dok je Rak stidljiv, tih i emotivan.

Ali, od jednog do drugog kraja, postoji samo velika i duboka praznina koju ova dva znaka nisu sposobna da ispune kompromisima i privrženošću. Čak i da u prvom trenutku uspeju da uspostave vezu, ova neravnoteža će brzo doprineti da je prekinu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike