Ljubavni vodič astrologa Ane Rakić za Bika: Ko je vaš idealan partner?

16.01.2023

15:34

0

Autor: 24sedam

Koje partnerske kombinacije čeka sreća, a ko je osuđen na neuspeh

Ljubavni vodič astrologa Ane Rakić za Bika: Ko je vaš idealan partner?
Astro vodič za znak Bika - Copyright Pixabay

Bik i Ovan

Za skladan odnos potrebno je više tolerancije i razumevanja. Uvek se tako kaže. Ali, ovde je ipak, stvaaarno bolje da se ukrste poljupci, ruke ili noge nego „rogovi“. Vi teško opstajete duže od tri dana, a i to je podvig ...

Bik i Bik

Najbolje se slažete u krevetu. Kako svi znamo – to je jako bitna osnova i za sve ostale situacije. U avgustu je moguća manja kriza... krizica koja može da vas usmeri u suprotnim pravcima i ka novom partneru.

Pexels
 

Bik i Blizanci

Svako vesla „u svom čamcu“ – i na svoju stranu. Premalo pažnje posvećujete jedno drugome. Loša komunikacija nikad nije pomogla. Pomerite novine u stranu – za doručkom i obratite pažnju jedno da drugo, da bi možda ostali zajedno do ručka. Večera je već suviše daleko za zajedničku priču ...

Bik i Rak

Vaša veza ima šanse za trajanje i ljubavnu čaroliju. Ukoliko je neobavezno biće zanimljivije. Doduše, kad je „obavezno“ – gde je tu čar? Veće šanse za uspeh ima kombinacija žena – Rak i muškarac – Bik. Obratno vodi ka većem trpljenju muške strane ... ali, vredi pokušati.

Freepik
 

Bik i Lav

Potrebno je više razumevanja... pričajte... Krajem godine podelićete se čak i u dva suparnička tabora. Ne terajte inat jedno drugome ... još ćete pogoršati perspektivu. Flert, avantura ili kraća zabava može ... a sve drugo je postaje mučenje za oboje.

Bik i Devica

Odlično ćete se slagati – ako ispunite sve neophodne uslove: maštajte o zagrljajima, pravite zajedničke planove... rađajte decu ... Bik treba da „otkravi“ razne zabrane, ograničavanja ili tabue koja postavlja Devica ... Uživajte u čarima ljubavi i života i oboje ćete procvetati.

Pexels
 

Bik i Vaga

Biku će smetati čas ovo – čas ono. Vagina stalna zabrinutost i periodična depresivna stanja mogu da slome i najjače i najupornije, ali – ne dajte se: ni jedno ni drugo! Ova veza može da se razvija u više pravaca od avanture do ljubavne priče koja će trajati. Bolje šanse su na strani muškarca Bika i žene Vage.

Bik i Škorpion

Velika seksualna privlačnost. Možete uspeti, čak, i ako počnete kao drugovi – ili poslovni partneri. Mašte vam ne nedostaje – kažu zvezde, ja – prenosim. Možete praviti i izvesne ljubavne pauze ili distance, sve je to igra koja donosi slatku čar i u kojoj oboje uživate. Držite se zajedno do imate jedni drugo u ljubavnom zagrljaju.

Pexels
 

Bik i Strelac

Dobro se dopunjujete u svakom pogledu (inače, bi bilo suvišno i besmisleno). Odlično se razumete. Prosto – za primer i tako će biti - ove godine! Ljubav može trajati i jedan dan, nema pravila ... važan je intenzitet šta i kako osećate. Kod vas je sve burno i vatreno ... i uživajte u toj čaroliji dok traje.

Bik i Jarac

Ova veza predstavlja svojevrstan izazov, što se tiče trajnosti u 2023-oj. Biku će smetati Jarčeva tvrdoglavost, pa zato, Jarčevi, budite suptilniji, ako je to moguće. Za vas je ovo i test izdržljivosti kao ljubavnog para ... svako od vas dvoje dalje može sam, ali, to nije izazov i vaš cilj.

Profimedia
 

Bik i Vodolija

Ovo je jedna od retkih godina kada ova veza može uspeti, ali uz mnogo trpljenja i prilagođavanja. Vodolije su u prednosti, držaće konce u svojim rukama. Bik treba da kontroliše svoje porive ljubomore i da poširi svoje granice tolerancije. Avantura je moguća, a za nešto više od toga važno je da izgradite obostrano poverenje.

Bik i Ribe

Dobra uzajamna podrška garantuje dobar start u svim pravcima. Možete uspeti, ako sebi postavite dostižan zajednički cilj. Poželjno je da Bik budnim okom kontroliše svoju Ribu da negde iznenada nepovratno zaluta. Više obećava kombinacija Bik – muškarac i žena – Ribe.

Tokom narednih dana pratite ljubavni vodič astrologa Ane Rakić za svaki horoskopski znak pojedinačno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: astrolook.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike