Ovim znacima Zodijaka novembar će napraviti pakao od života

31.10.2022

16:04

0

Raskidi emotivnih veza, loša finansijska situacija, probemi na poslu...

Ovim znacima Zodijaka novembar će napraviti pakao od života
Ilustracija - Copyright Profimedia

Ako je verovati zvezdama, tri horoskopska znaka će u novembru naići na dosta teških trenutaka, a nestabilnost će biti uobičajena pojava, pa će im sledećih mesec dana izgledati kao večnost.

OVAN

Početak meseca biće sjajan, ali kako se mesec približava svojoj sredini – nastaju komplikacije i veliki problemi. Osim finansijskih problema, Ovnove čekaju i oni na ljubavnom planu.

Posao neće cvetati, a njihove greške brojaće kolege i čekaće trenutak kada ih mogu ocrniti pred svima. Ovnovi treba da budu vrlo pažljivi i svaku odluku da seciraju do najmanjeg detalja.

Novembar im svakako neće biti jedan od boljih meseci u 2022. godini, a na kraju meseca sasvim je moguće da će prekinuti dugogodišnje veze, ali i brakove.

Profimedia
 

RAK

Pred Rakovima je naporan mesec pun turbulencija. Bilo bi dobro da paze na šta troše novac i da ga ne rasipaju na ono što nije neophodno jer su mogući finansijski gubici.

Kada je u pitanju ljubavni život crni oblak nadviće se nad ovaj horoskopski znak i veze će se pretvoriti u pakao, a partneri i partnerke istih slomiće im srce.

Ni u porodici neće biti sjajno. Ali iako je nadolazeći mesec generalno pun izazova, već početkom decembra stvari će se menjati nabolje, pa vredi čekati tu priliku.

Profimedia
 

JARAC

Moguće je da će Jarčevi imati finansijskih poteškoća. Povećanje prihoda nije ni blizu, a zbog jedne pogrešne odluke mogli bi da se nađu pred sankcijama na poslu. Zato je dobro da pripazite na svaki potez kako biste sprečili eventualne posledice.

Što se tiče ljubavi, najbolje će biti samcima jer će ostati sami, a oni koji su u vezi - više neće biti.

Novembar će vas icrpiti i delovaće kao da nema izlaza iz problema. Ali do kraja ove godine, a posebno početkom sledeće godine, osetićete kao da ste se ponovo rodili. Zato budite strpljivi jer bolji dani dolaze.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: story.hr

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike