Na koji način izražavate emocije? Svaki znak Zodijaka ima svoj jezik ljubavi

30.10.2022

12:06

0

Autor: 24sedam

Ribe su sanjalice, a kada je ljubav u pitanju, žele sve, ako Lavu želite da pokažete ljubav, obasipajte ga poklonima, kod Jarčeva važi ona "dela, a ne reči"...

Na koji način izražavate emocije? Svaki znak Zodijaka ima svoj jezik ljubavi
Ljubav - Copyright Profimedia

Horoskop i astrologija nam mogu mnogo toga reći o nama, pa i o našem ljubavnom životu, a iako možda ne mogu predvideti kada ćemo upoznati svoju srodnu dušu, mogu nas naučiti ponešto o nama i o tome kako funkcionišemo u ljubavi, ali i koji je naš jezik ljubavi i na koje načine horoskopski znakovi izražavaju ljubav.

Ovan

Ovan je možda ozbiljan i vatren, ali kada je romantično raspoložen, u stanju je da se rastopi na dodir svog partnera. Dakle, Ovnov ljubavni jezik je fizički dodir. Ovnovi vole udobno da se smeste i osete toplinu druge osobe. Njima vlada Mars, planeta koja vlada agresijom i seksualnim nagonom, tako da vole sve fizičko - od zagrljaja do držanja za ruke i igranja s kosom.

Bik

Bikovi vole raskošan život i poznati su po tome da vole da udovolje kada su u pitanju materijalne stvari, što ima potpunog smisla ako uzmemo u obzir činjenicu da njima vlada druga kuća materijalnih dobara. Ako je vaš partner Bik, razmazite ga poklonima, budući da je Bikov ljubavni jezik definitivno to.

Pixabay
 

Blizanci

Ako postoji jedna stvar koju Blizanci vole, osim društvenih okupljanja, naravno, to su dugi i duboki razgovori, pa je sasvim prirodno da su ljubavni jezik Blizanaca reči potvrde. To je zato što njima vlada super-brbljiva planeta, Merkur. Dakle, ako želite da impresionirate Blizance, poslušajte njihove anegdote i obasipajte ih beskrajnim komplimentima, piše zena.rtl.hr.

Rak

Rakovi su poznati su po svojoj osetljivosti jer njima ipak vlada dramatični Mesec. Ovi znakovi su usmereni na stvaranje sentimentalnih trenutaka i zato je njihov jezik ljubavi definitivno provođenje kvalitetnog vremena sa svojim partnerom.

Lav

Kada je reč o ljubavnim jezicima, Lavovi vole sve što je sjajno i glamurozno - na kraju krajeva, i sami su prilično sjajni i glamurozni. Vole da zrače užarenim sjajem, slično kao njihov planetarni vladar, sunce, pa ako Lavu želite da pokažete ljubav, obasipajte ga poklonima, i to što sjajnijim, to boljim.

Pixabay
 

Devica

Device vole da im partneri budu glasni i da im iskazuju ljubav rečima. Njima takođe vlada Merkur, vladar komunikacije, što još više pojašnjava činjenicu da su ljubavni jezik Device reči potvrde. Dakle, želite li osvojiti Devicu, komplimenti i reči pohvale put su do njenog srca.

Vaga

Vage ljubav shvataju vrlo ozbiljno, a to je zato što ih predstavlja Venera, planeta romantičnog i senzualnog. Ali kada je reč o ljubavnom jeziku Vaga, one najradije provode vreme sa svojim partnerom kako bi znale da ih on ceni. Njima takođe vlada sedma kuća partnerstva, pa vole da budu u okruženju u kojem mogu biti intimne i ranjive sa svojim partnerom.

Škorpion

Škorpioni vole intimnost, a njima vlada tajanstvena osma kuća, koja se takođe naziva i kućom seksa, tako da im je vrlo važan senzualan i telesni aspekt ljubavi. Budući da je jezik ljubavi Škorpiona fizički dodir, pokazivanje ljubavi znači puno fizičke intimnosti.

Pexels
 

Strelac

Strelac voli da uči i da deli svoje znanje, a u tome će još više uživati uz jednako znatiželjnog partnera. Ovim veselim znakovima vlada deveta kuća filozofije i zbog toga žele da istražuju svet. Ako pokušavate da zavedete Strelca, pripremite se da provedete puno vremena u istraživanju s njim.

Jarac

Jarčevima vlada Saturn, planeta discipline, pa vole da vide partnera kako svoje reči potkrepljuje delom. Pružati im ljubav znači pokazivati svoju naklonost romantičnim gestovima, budući da je Jarčev jezik ljubavi čin. Kod njih važi ona izreka "dela, a ne reči".

Profimedia
 

Vodolija

Vodolije nisu preterano sentimentalne, ali cene kada im partner može pokazati ljubav delima, a ne rečima ili fizičkom intimnošću. Oni više vole da im se pokazuje ljubav na isti način na koji bismo pomogli prijatelju. Njima vlada Uran, planeta promena i inovacija, pa će im jedinstvene gestikulacije pokazati da su stvarno voljeni.

Ribe

Ribe su sanjalice, a kada je ljubav u pitanju, žele sve. Ljubavni jezik Riba su reči potvrde, jer više vole da im se ljubav iskazuje rečima - što romantičnije, to bolje. Ovim osetljivim vodenim znakovima vlada duhovna planeta Neptun, pa ako zaista želite da pokažete Ribama da ih volite, recite im to rečima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike