Ne pokušavajte da ih lažete, pročitaće vas kao knjigu: Znaci Zodijaka koji odmah nanjuše laž

21.10.2022

11:04

0

Autor: 24sedam

Čim progovorite znaće da li ste iskreni

Ne pokušavajte da ih lažete, pročitaće vas kao knjigu: Znaci Zodijaka koji odmah nanjuše laž
italy-gd100ceabd_1280 - Copyright Pixabay

Škorpija

Luda je igra pokušati pred Škorpijom nešto sakriti, jer će on prvi od svih znakova znati da prepozna ako lažete ili nešto važno skrivate. Kada vas ovaj znak pita šta se događa bolje je da mu odgovorite jer on ne očekuje površne razgovore već objašnjenje. Čak i ako mislite da radite jako dobar posao pri skrivanju osećanja, oni kilometrima dalje mogu nanjušiti šta skrivate.

Profimedia
 

Vodolija

Često se kaže da je ovo jako opušten znak, ali to je stereotip koji je daleko od istine. Kako se radi o vazdušnom znaku, on jednostavno mora da poznaje ljude. Često ih nazvaju bakama Zodijaka, jer uvek posmatraju život sa strane, ali pritom beleže detalje i znaju o vama više nego što znate vi sami, piše aura.ba.

Profimedia
 

Blizanac

Kako su na glasu kao oni koje je lako zbuniti, oni ipak poseduju inteligenciju koja im pomaže da uvek znaju šta mislite. Blizanac je prirodni novinar i istraživač i uvek će pratiti “osećaj” i znati šta smerate.

Za razliku od Škorpije i Vodolije, Blizanac neće posmatrati ili čekati da vidi šta sledi, već će vas odmah nazvati i pitati šta je u pitanju. Dakle nećete izbeći konfrontaciju i nećete zadržati tajnu.

Pametnije je odmah prijatelju ili partneru Blizancu reči istinu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike