Astrologija otkriva koji horoskopski znaci su najviše skloni špijuniranju partnera

20.10.2022

10:04

0

Autor: 24sedam

Kažu da su ovi horoskopski znakovi skloniji njuškanju od drugih

Astrologija otkriva koji horoskopski znaci su najviše skloni špijuniranju partnera
Ilustracija - Copyright Profimedia

U maju 2020. "Divorce Magazine" je sa stručnjacima sproveo anketu u kojoj je 2.112 učesnika odgovorilo na pitanje da li su ikad pregledali mobilne telefone i računare svojih partnera. Ti su ispitanici su potom podeljeni prema svojim horoskopskih znakovima i evo što su saznali, koji znakovi špijuniraju više od drugih.

Lav

Na prvom mestu su Lavovi kojih je čak 75 posto priznalo da povremeno proveri tajne svojih partnera. Pripadnici ovog vatrenog znaka su rođene vođe i neće oklevati da preuzmu stvar u svoje ruke ako misle da je potrebno.

Budući da su Lavovi veoma nezavisni i imaju harizmatičnu energiju, traže partnere koji odgovaraju njihovoj ličnosti i mogu zadovoljiti njihove potrebe. Svako ko se nada da će napredovati u vezi s Lavom treba da se osloni na optimizam, ljubav prema životu i prihvatanje luksuza, jer čak i najskromniji Lav traži kraljevski tretman.

Profimedia
 

Rak

Anketa je otkrila da 71 posto Rakova gleda mobitlne telefone i računare svojih partnera, što i nije neko iznenađenje jer taj vodeni znak ima tendenciju da puno pažnje obraća na ljude koje vole. Rakovi uživaju da imaju stalnog partnera i romantični su, što može biti izazov za partnera koji želi malo privatnosti.

Profimedia
 

Riba

Na trećem mestu liste njuškala su Ribe sa 69 posto, ali kad ih jednom uhvatite u špijuniranju više neće ponoviti i verovatno će iz toga naučili lekciju. Vođene strašću i empatijom, Ribe često dopuste emocijama da ih ponesu, zbog čega i imaju povremenu potrebu da zavire u partnerovu intimu, piše Best Life Online.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike