Ova 4 znaka Zodijaka žele na svaki način da zadovolje partnera

10.08.2022

17:20

0

Autor: 24sedam

U spavaćoj sobi, svaki znak horoskopa ima jedinstvene i primamljive supermoći

Ova 4 znaka Zodijaka žele na svaki način da zadovolje partnera
Ilustracija - Copyright Pixabay

Biti nesebičan u krevetu nekim ljudima nije prirodno. Međutim, pružanje zadovoljstva može biti jednako prijatno kao i primanje istog. I dok se mnogi ljudi pitaju kako da budu velikodušniji u krevetu, neki pojedinci su jednostavno skloniji seksualnoj velikodušnosti.

Pixabay
 

Ovan

Ovan, jedan od tri vatrena znaka, je strastven i nestrpljiv, a oni su ljubavnici koji u svemu žele da daju najbolje. Takmičarska priroda Ovnova može dovesti do toga da budu strastveni ljubavnici koji žele da udovolje svom partneru.

Oni znaju šta žele i kada to žele. Ako ste vi ono što žele, imaćete partnera koji je isključivo posvećen tome da vam ugodi u postelji — ali ne očekujte mnogo predigre. Ako upoznate Ovna, oni će najverovatnije želeti da iskustvo u krevetu učine nezaboravnim.

Pixabay
 

Bik

Partneri Bika uživaju svim svojim čulima. Kada kažemo Bik, mislimo – sveće, svileni čaršavi, mnogo dodirivanja i seksa u prirodi. Ovaj znak je u skladu sa svih pet ljudskih čula.

Seks sa Bikom je najzadovoljnije iskustvo koje se može zamisliti. Dovešće te do ludila i neće te ostaviti da izvisiš. Sa njim je sve ili nipta, ali mnogo češće sve nego ništa. Senzualnost i iskrena emocija su valjda njegove tajne.

Pixabay
 

Vaga

Kao znak kojim vlada Venera, boginja ljubavi, seksa i lepote, Vage su odlični partneri u krevetu. Oni su romantični, ljubazni, slatki i dobroćudni.

Oni su nežni i uživaju u istraživanju tela svog partnera. Vage cene obostrano seksualno zadovoljstvo. Otvoreni su za seksualne eksperimente i pokušaće šta god poželite, paleći atmosferu u krevetu do usijanja.

Pixabay
 

Škorpija

Škorpije su emotivne i ambiciozne, i oba ta kvaliteta unose u svoje seksualno iskustvo, čineći najintenzivniju vožnju u vašem životu. Oni su takođe vidoviti u vezi sa vašim potrebama, zaranjajući duboko u udubljenja vaše duše da bi otkrili sve vaše skrivene želje, samo da bi ih isporučili sa zadivljujućom veštinom.

Škorpije su često izuzetno selektivne i imaju visoke standarde, tako da ćete morati da uskladite njihov seksualni i emocionalni intenzitet da biste bili smatrani dostojnim.

Neki horoskopski znaci, čini se, imaju više seksa od drugih, jednostavno zato što više žude za tim. Poznato je da drugi znaci imaju nezaboravan, vruć i vatren seks zbog kojeg njihovi partneri žele više. Shvatite ovo kao znak da uživate u zadovoljstvu koje zaslužujete, bez obzira na to šta vam zvezde govore.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike