Ovo je 6 znakova Zodijaka kojima će u narednim danima sve ići od ruke

09.08.2022

17:25

0

Autor: 24sedam

Očekuje ih sreća, mogućnost unapređenja, a i plata će da raste

Ovo je 6 znakova Zodijaka kojima će u narednim danima sve ići od ruke
profimedia-0629969992 - Copyright Profimedia

Dok će položaj planeta nekim znacima Zodijaka doneti poteškoće, drugima stiže mnogo šansi za profesionalni rast, napredovanje, ali i za povećanje prihoda. Evo koji znakovi horoskopa će u prvoj polovini avgusta biti srećne ruke kada je novac u pitanju:

Pixabay
 

Ovan

Već na početku meseca videćete da sve što ste radili u prethodnom periodu nije bilo uzaludno -  sada je pravo vreme da uberete plodove svog rada i da dobijete očekivane bonuse. Ali budite oprezni, postojaće sklonost ka povećanom rasipanju novca, tako da ne bi bilo loše da budete oprezni prilikom trošenja.

Pixabay
 

Bik

Ako ste ikada sumnjali da ćete ispuniti svoje planove, onda će vam Univerzum pokazati da je avgust savršen mesec za ispunjenje svega onoga što imate na umu. Imate sve kvalitete lidera, ambiciozni ste, stalno se razvijate, a ako budete mudri i diplomatični, to vas sigurno vodi sjajnim finansijskim rezultatima u prve dve nedelje meseca.

Pixabay
 

Rak

Odlučni ste u nameri da sve prođe kako ste planirali. Prvih dana u mesecu moći ćete da rešavate tekuće radne zadatke. Ne treba da se stidite svojih uspeha i trebalo bi da iskoristite postignute zasluge i zatražite povišicu. Prva polovina avgusta je sjana za to.

Pixabay
 

Lav

Vaša karijera ide uzlaznom putanjom. Liderske osobine, ambicije i inicijativa doneće vam dosta uspeha u narednom periodu. Ali morate da imate na umu da je potrebno da se pridržavate pravila na radnom mestu jer je trenutno to jedini način da napredujete.

Pixabay
 

Devica

Tokom naredne dve nedelje možete da očekujete profesionalni rast zbog izuzetno posvećenog odnosa poslu i radnim obavezama. Vaši poslodavci će primetiti vaše zalaganje i ostvarene rezultate što će vam doneti bonuse i unapređenje!

Pixabay
 

Jarac

Svojim kreativnim stavom može da ostaviti sjajan utisak u mnogim oblastima. Drugi prepoznaju vaše kvalitete, što će rezultirati ponudom koju nećete moći da odbijete. Vaši planovi će uspeti u svakom smislu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike