Koja je vaša najbolja osobina? Ovo je lista najprivlačnijih karakteristika svakog znaka Zodijaka

27.07.2022

17:06

0

Autor: 24sedam

Vaš horoskopski znak otkriva šta privlači druge ljude ka vama

Koja je vaša najbolja osobina? Ovo je lista najprivlačnijih karakteristika svakog znaka Zodijaka
profimedia-0307396456 - Copyright Profimedia

Od energije i fizičkog izgleda, do smisla za humor, postoji mnogo toga što vas može činiti privlačnim drugim ljudima. Ali da li ste znali da horoskopski znak i tu igra važnu ulogu? Ovo su astrološke osobine vašeg znaka koje vas mogu učiniti još privlačnijim i neodoljivijim.

Ovan

Pripadnici ovog znaka spadaju u prolećne znakove koji se ističu po lepim crtama lica. Karakterišu ih uske kosti lica, široko čelo, rumeni obrazi, proporcionalno telo prosečne ili ispodprosečne težine. Najčešće imaju tamnu kosu, izražene obrve i oči, koje mogu biti blizu postavljene.

Bik

Kao i kod Ovnova, pripadnici ovog znaka imaju prijatne crte lica. Glavno obeležje su im velike oči koje deluju nevino, pa čak i dečje. Usne su im obično pune, zubi manji i ravni i imaju gustu kosu s nižim čelom. Vrat im je poprilično širok, a telo skladno s stomakom kao kritičnim delom.

Profimedia
 

Blizanci

I ovaj prolećni znak je poznat po prijatnim crtama lica, a prepoznatljivi su i po zavodničkom osmehu. Prosečne su ili nadprosečne visine, imaju izraženu bradu i visoko postavljene jagodice. Deluju mladoliko, a za njih su tipični dugi prsti.

Rak

Pripadnici ovog letnjeg znaka najčešće imaju besprekoran ten i lepu kosu. Oči su im obično razmaknute, a crte lica nežne. Češće su vitki nego puniji, sa dužim trupom i kraćim nogama. Obično imaju okruglo lice, istaknuto čelo i manje oči, dok im je nos obično prćast.

Profimedia
 

Lav

Poput Rakova, pripadnici ovog znaka često imaju lepu kosu i ten. Kosa im je najčešće gusta i tamna, oči smeđe ili zelene i velike, dok izgled lica deluje samopouzdano i ponosno. Nos im je istaknut, a usne su punije od prosečnih. Obično su iznadprosečno visoki sa uskim strukom i dugim nogama.

Devica

Kao i Lavovi i Rakovi, Device su poznate po čistom i lepom tenu, a obično imaju okruglo lice. Usne su im izražene i oblikom pomalo „pupoljaste“. Lice im je poprilično simetrično, a telo sklono gojaznosti, posebno u gornjem delu.

Profimedia
 

Vaga

Ovaj znak često ima elegantne pokrete tela. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju rupice na obrazima i ovalno lice. Usta su im lepo oblikovana, a glava i lice najčešće manji od proseka. Nos je tanji, premda može biti duguljast, a kosa srednje gusta ili ređa. Poznati su i po tome što imaju vrlo izražajno lice.

Škorpija

Škorpije kao i Vage imaju elegantne pokrete, a prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i jakoj čeljusti. Oči su im velike i često hipnotizirajuće, neobičnih nijansi. Imaju vitko telo doduše bez izraženih mišića, piše 24sata.hr.

Pixabay
 

Strelac

Pripadnici ovog znaka su poput Škorpije i Vage poznati po urođenim seksi kretnjama. Izraz lica im često deluje nevino, a glava je nešto veća od proseka. Čelo je nešto više i veliko, a osmeh širok. Figura je nešto sitnija s jačim nogama. Kosa im nije baš gusta, a obično je pepeljastih i smeđih nijansi.

Jarac

Ovaj je zimski znak slavan po odličnoj  figuri. Lice im je izražajno, a oči velike te često sive, zelene ili plave. Oči su im velike i mirne pa izgledaju sanjarski. Na njima se ističu razvijene i lepe ruke, kao i visoko postavljene jagodice.

Pexels
 

Vodolija

Vodolija je poput Jarca, prepoznatljiva po privlačnom i mišićavom telu, posebno u mlađoj dobi. Crte lica su im nežne, oči usko postavljene i sjajne. Najčešće imaju usne koje su pune u sredini, a tanje prema rubovima, a nos im je često veći od proseka.

Ribe

Poput Jarca i Vodolije, Ribe takođe imaju atraktivne figure. Lice im deluje delikatno i punije s pomalo ženstvenim crtama lica, čak i kod muških pripadnika znaka. U starijoj dobi su skloni debljanju. Kosa im je obično gusta i valovita, a gornji deo tela je uži.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike