Teški po prirodi! Ovi znaci Zodijaka ni sebi neke stvari ne opraštaju, a kamoli drugima

24.07.2022

12:45

0

Autor: 24sedam

Vole da kontrolišu sve oko sebe

Teški po prirodi! Ovi znaci Zodijaka ni sebi neke stvari ne opraštaju, a kamoli drugima
profimedia-0091909573(1) - Copyright Profimedia

Devica

Koliko god da su Device kritične prema drugima, one su još dvostruko kritičnije prema sebi. Koliko god se trude da budu predostrožne i izbegnu probleme, toliko su vešte i u pronalaženju problema – tamo gde ih ne bi bilo da ih nisu same stvorile. Device imaju nerealno visoke standarde i kada ih same ne dostižu, osećaju krivicu, nesigurnost i nedostatak kontrole, čak i kad logički razumeju i priznaju da nisu mogle bolje i više.

Ukoliko imate Devicu u svom životu, uverite je da to što nije sve pod njenom kontrolom nije izraz njene nemoći, već da stvari u životu tako funkcionišu. Ohrabrite je tako što ćete joj skrenuti pažnju na njene uspehe i postignuća i podsetite je da ponekad mora da uspori i da se odmori.

Profimedia
 

Jarac

Kao i Device i Jarčevi vole da kontrolišu sve oko sebe. Veoma su vredni i disciplinovani, ali često sebe iscrpljuju i guraju preko granica sopstvenih mogućnosti. Njima nije dovoljno da u jednoj oblasti života prednjače i postižu uspehe, oni žele u svemu da budu na nivou, pa ako nisu – teško da će imati dobro mišljenje o sebi. Često su pesimisti, jer na taj način predupređuju razočaranje, mada ih taj stav često dovodi do toga da negativno gledaju na sebe, kao i na dobre stvari koje im se dešavaju.

Jarca ćete ohrabriti tako što ćete mu govoriti šta vam se sviđa kod njega, što ne mora da bude vezano za njegove uspehe – koje ćete takođe primetiti i pohvaliti. Jarac neće tražiti vašu pomoć, ali vi treba redovno da ga obaveštavate da ste tu za njega i da može da računa na vas. Podsetite ga da je sam po sebi, mnogo više od svog uspeha.

Pixabay
 

Škorpija

Škorpija je zatvorena i teško joj je da se poveri. Voli da misli kako zavisi samo od sebe, ali njen nedostatak poverenja u druge često odražava nedostatak poverenja u sebe. Škropija će biti velikodušna prema drugima i uskakaće tamo gde je pomoć potrebna, čak herojski, ali sebi neće pružati tretman kakav zaslužuju heroji. I dok joj se drugi dive i hvale je, Škorpija održava svoj zid nedostupnosti.

Za Škorpiju vam je potrebno mnogo strpljenja i nežnosti. Trebaće joj sva vaša uveravanja, dokazi i vreme, da bi se otvorila i opustila. Zato je ohrabrite kad se otvara, pokažite joj da je ranjivost potrebna i dobrodošla, da pomaže u povezivanju i sa sobom i sa drugima, piše neko-bitan.com.

Profimedia
 

Ribe

Sklone da budu na raspolaganju i izađu u susret bukvalno svakome, Ribe su takođe sklone da potpuno zapostave sebe. Njihovi problemi, želje i potrebe, nisu toliko važni, u poređenju sa onima koje imaju svi ostali. Ribe će ponekad biti zabrinute čak i zbog toga što će strahovati da vas njihovo prisustvo opterećuje. Svoju vrednost Ribe često pronalaze samo u svom služenju drugima i ispunjavanju njihovih želja, očekivanja i potreba – to je dokaz da su potrebne i važne. Pomozite osobi u znaku Ribe da oseti da je važna i da podigne svoje samopoštovanje.

Za to je potrebno da budete pažljivi, senzitivni i da osluškujete i uočavate signale koje šalje – ako ima loš dan i oseća se loše, ohrabrite je da vam se poveri. Riba će negirati da nešto nije u redu, ali recite joj da ste na njenoj strani, da vidite i osećate i zamolite je da vam dozvoli da joj pružite podršku. Uz mnogo vaše nežnosti, Riba će osnažiti svoje samopouzdanje i moći će da se opusti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike