Ovi znaci Zodijaka više cene fizički izgled nego dobro srce

27.07.2022

15:03

0

Autor: 24sedam

Lepo lice smatraju neodoljivim

Ovi znaci Zodijaka više cene fizički izgled nego dobro srce
Ilustracija - Copyright Profimedia

Škorpion

Kada je reč o ovom znaku, Škorpioni imaju veze s ljudima koji su nežne duše i zlatnog srca. Ali, takve partnere nadmoćni Škorpion često pritiska, zbog čega na kraju tu vezu i prekinu.

Kad se Škorpion konačno skrasi, gotovo uvek izabere nekoga ko se smatra fizički privlačnijim nego što su oni sami prema društvenim standardima vremena.

Pexels
 

Jarac

Ovaj horoskopski znak ima prilično visoko mišljenje o sebi, iako se smatraju filantropima. Kada je u pitanju njihov život, Jarčevi smatraju da im treba supružnik koji podiže njihov društveni status u očima njihovih vršnjaka. Iako cene unutrašnju lepotu, lepo lice smatraju neodoljivim. S druge strane, njihov fokus nije uvek na finansijskom stanju partnera, tako da se ne venčavaju zbog novca, ali se žene kada su opčinjeni nečijom spoljašnjom lepotom.

Profimedia
 

Ovan

Nijedan horoskopski znak nije tako vredan i željan učenja kao Ovan. Međutim, i ovaj znak ima svoje mane i prepreke koje ga sputavaju u životu. Duboko su impresionirani pojedincima s uglednim društvenim statusom i skloni su da se sprijatelje sa onima za koje misle da će im druženje s njima može doneti nekakvu korist. Gotovo nikada ne bi pristali na partnera isključivo na temelju ličnosti, ali žude za nekim ko izgleda vrlo atraktivno, prenosi Pinkvilla.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike