Sve što su sanjali ostvarićem im se! Ovim znacima avgust donosi neviđenu sreću

23.07.2022

21:33

0

Autor: 24sedam

Period pred njima biće prepun iznenađenja

Sve što su sanjali ostvarićem im se! Ovim znacima avgust donosi neviđenu sreću
profimedia-0179446930 - Copyright Profimedia

Ovan – stiže sreća u ljubavi

Ovan će se naći u haosu, ali pozitivnom. Pregršt ljudi i pojačana komunikacija iziskivaće dodatni napor i energiju, ali će im koristiti to što će proširiti krug prijatelja i poznanika. Posebno će „profitirati“ od ovih novih kontakata na poslu, moguće su nove ponude i partnerstva.

Morali ste da podnesete određene žrtve i odricanja, borili ste se i istrošili puno energije na porodične odnose. Ali, sada se situacija menja.Sunce je tokom vladavine Lava u vašoj petoj kući, odnosno kući radosti, romantike i kreativnosti. Zračite neverovatnom harizmom i puni ste samopouzdanja. Slobodne Ovnove u narednim danima očekuje neverovatna sreća u ljubavi.

Unsplash
 

Lav – živela solarna revolucija

Tokom perioda Raka Sunce se nalazilo vašoj 12 kući koja označava karmu i prošlost. Sav teret prošlosti bio je na vašim leđima i svi karmički dugovi odjednom su opteretili vaš život. Ali, vaš znak je rođen kao borac i zato ste uspeli sve da vratite u ravnotežu, a sada je vreme za radost. Lav traži sreću na svakom koraku i u svakom trenutku.

Koliko god da je teška situacija, osoba rođena u ovom znaku će u njoj tražiti makar gram pozitivnog. Uprkos njihovoj ozloglašenoj reputaciji ovaj vatreni znak ne želi ništa drugo nego da bude srećan. Iako nema čarobni štapić da promeni svet, Lav zna kako da ne pada, što ga i čini najsrećnim znakom Zodijaka.

Sunce se do 23. avgusta nalazi u vašoj prvoj kući koja označava vašu ličnost. Sijaćete poput dijamanta i period pred vama prepun je divnih iznenađenja.

Lav je vatreni znak i ima tendenciju da u svakome od nas probudi unutrašnje dete, da nas pokrene i izazove jedinstvenu prirodu. Takođe, Lav predstavlja večnu borbu čiste duše i ega, pa će se do 23. avgusta mnogo toga promeniti u ljubavnom životu, piše neko-bitan.com.

Unsplash
 

Strelac – Sunce donosi avanture

Dragi Strelčevi, da li ste spremni za vašu novu avanturu?

Tokom perioda Lava Sunce se nalazi u vašoj devetoj kući, odnosno kući edukacije, putovanja, učenja i lične filozofije.

Sada ste spremni da otpustite toksične emocije koje su se nagomilale u periodu Raka. Napokon oslobađate sebe tereta i slavite svoju jedinstvenost i slobodu. Budite svoji, budite srećni, jer ste vi pustolovi bez stalne adrese, svetski putnici i istraživači, ljubavnici, putopisci, sportisti i diplomate.

Privlači ih sve što prija duhu i godi telu, mogu biti i asketi i najveći hedonisti. Imaju velike apetite, žele toliko toga naučiti, isprobati… Bez mnogo razmišljanja upuštaju se u ljubavnu avanturu, opasan sportski poduhvat ili rizičan posao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike