Horoskopski znaci za koje mnogi misle da su čudaci

23.07.2022

17:35

0

Autor: 24sedam

Jedinstveni po mnogo čemu

Horoskopski znaci za koje mnogi misle da su čudaci
Muškarac - Copyright Profimedia

Blizanci

Blizancima vlada Merkur, koji je povezan s komunikacijom i promenom. Oni su prilagodljivi i svestrani, što im daje jedinstvenu prednost i sposobnost.

"Oni razmišljaju na nogama i brzo se prilagode novim situacijama" - kaže Sofia Celestino, astrolog. Blizanci su takođe ekscentrični, društveni, što se povezuje s njihovom haotičnom i komunikativnom energijom koja ih čini posebnima.

Profimedia
 

Strelac

Strelčevi uvek stvari gledaju s vedrije strane. Jedinstveni su zbog svog nepokolebljivog optimizma i stava življenja života do maksimuma.

"Poznati su po svojoj sposobnosti da u drugima vide ono najbolje - kaže Celestino. Uživaju u neuobičajenim iskustvima. Napreduju u situacijama u kojima su prisutne raznolikost i nove perspektive. Verovatno će ovaj vatreni znak hteti da pomogne onima oko sebe da takođe vide čašu napola punu.

Profimedia
 

Jarac

Ovim znakom vlada Saturn, planeta povezana s odgovornošću i marljivošću. Ovi zemljani znakovi jedinstveni su po načinu na koji su disciplinovani, kao i po strpljenju i ambicioznoj prirodi. 

"Spremni su da ulože naporan rad neophodan za postizanje svojih ciljeva" - kaže Celestino. Nećete uhvatiti nijedan znak koji je tako jedinstveno usredotočen kao ovi ljudi.

Ovan

Oni pod znakom Ovna postoje da bi bili originalni. Astrolog Ryan Marquardt, kaže da nikada nećete sresti Ovna koji se oseća kao kopija nekog drugog. Oni su jedni od najsamouverenijih ljudi koje ćete ikada sresti i znaju da su jedinstveni. Jedinstvenost ih ističe u gomili i lako privlače pažnju - oni će krčiti staze koje će drugi slediti. 

Profimedia
 

Lav 

Lavovima upravlja vitalnost i jedinstveno samopouzdanje. Oni su kreativni i vole da neguju odnose koji su umetnički nadahnuti. Ali ono što je zanimljivo u vezi s njima, objašnjava Marquardt, jeste da im može trebati neko vreme da prihvate svoje snage. Često će drugi uočiti te osobine pre nego što ih oni sami uvide u sebi, ali kad jednom dođu do tačke prihvatanja, postaće nezaustavljivi, piše Best Life.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike