Da li ste među njima? Tri horoskopska znaka koja se najstrastvenije ljube

16.07.2022

11:03

0

Ovnovi posebno uživaju u tome

Da li ste među njima? Tri horoskopska znaka koja se najstrastvenije ljube
Ljubav - Copyright Pexels

Ljubljenje je nešto neverovatno lepo i ističe romantičnu povezanost dvoje ljudi. Međutim, neki to rade bolje od drugih. Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka ljube najstrastvenije.

Ovan

Ovan jednostavno voli da se ljubi. Zato su njegovi poljupci puni strasti i zadovoljstva. Osim toga, on ne ljubi "tek tako", nego od ljubljenja pravi umetnost. Nežno grickanje usne ili strastveni poljupci jezikom - nikada se ne zna šta od njega može da se očekuje. Stalno iznova iznenađuje svog partnera poljupcima. Koga jednom ovan zavede, teško se odvoji od njegovih usana.

Rak

Rakovi takođe spadaju u osobe koje najstrastvenije ljube. Vole posebno romantične i senzualne poljupce. Usne su im mekane i nežne. A pri ljubljenju se ne koncentrišu isključivo na usne partnera. Naime, rak će obasuti celo telo svog partnera poljupcima. Ko bi tome odoleo?

Unsplash
 

Ribe

Ribe su vrlo zaigrane, ali i vrlo oprezne. Međutim, upravo to čini poljupce ribe ekstremno strastvenima. Vole da "razmaze" partnera usnama i da tako pojačaju napetost. Pošto nisu egoistične, brinu se za potrebe i želje partnera i žele da nezmerno uživaju u poljupcima jezikom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike