Astrolozi otkrivaju koji je vaš nesrećan broj

06.07.2022

20:00

0

Autor: 24sedam

Saznajte kojih se brojeva morate čuvati s obzirom na vaš horoskopski znak

Astrolozi otkrivaju koji je vaš nesrećan broj
Ilustracija - Copyright Pixabay

Ovan

Vaš nesrećan broj je 7. Ako ste možda do sada mislili da je to vaš srećan broj, vreme je da dobro razmislite. Ovaj broj je srećan za Rakove, pa ako imate prijatelje pod ovim horoskopskim znakom, možda ste zamenili njihovu sreću sa svojom. Zapamtite, izbegavajte broj 7 – a ako to znači da ćete morati izbegavati i prijatelje pod tim horoskopskim znakom, neka bude tako. Setite se da su žrtve ponekad neizbežne.

Bik

Bikovi su zemljana i ozbiljna stvorenja – njihov stav bez gluposti je izvanredan. Sve što radite čini se veliko i značajno. Vaši uspesi su monumentalni kao i vaši neuspesi - zato i vaš nesrećan broj 359 takođe mora biti grandiozan. Verovatno ne viđate ovaj broj prečesto, tako da nema potrebe da se previše brinete o tome.

Profimedia
 

Blizanci

Blizancima je nesrećan broj 8 – njegov oblik sugeriše teme ponavljanja i beskonačnosti, a te su stvari verovatno previše dosadne za vaš dinamičan i strastven znak. Zato vam taj broj baš i nije drag. Ako planirate da posetite Kinu, verovatno biste trebali razmisliti o drugoj destinaciji jer se u ovoj zemlji broj 8 smatra izuzetno srećnim. Umesto toga razmislite o poseti Indiji, jer Indijci veruju da broj 8 ruši veze i mir – male su šanse da ćete tamo naići na njega.

Rak

Vaš nesrećan broj je 4, koji je ujedno i najomraženiji broj u Japanu. Japanci taj broj smatraju nesrećnim jer je vrlo sličan u izgovoru reči 'smrt' (shi) – što takođe vredi i za nekoliko drugih azijskih jezika i kultura. Neki smatraju broj 4 toliko lošim da je izostavljen u stvarima kao što su brojevi sedišta, spratovi i sportski timovi. Kao rođeni Rak, verovatno ćete pronaći zajednički jezik s Japancima jer se vašem znaku savetuje da izbegava taj broj po svaku cenu: njegova energija koja je povezana s rutinom izuzetno je štetna za vaš intenzivan i emotivan znak.

Pixabay
 

Lav

Veličanstveni Lavovi kao kraljevi Zodijaka moraju imati nesrećan broj koji je kraljevski kao i oni sami. Zato je njihov loš broj 13 - kralj nesrećnih brojeva. To je najčešći nesrećan broj u različitim zemljama, a strah od petka 13. u ovom trenutku je nešto univerzalno. Ako ste se ovog broja plašili ceo život, trebali biste tako i nastaviti.

Devica

Vaš loš broj je 9, broj koji je povezan s osećajem patnje drugih. U Japanu se smatra nesrećnim, a razlog tome je to što je vrlo sličan broju 4 (shi), osim što zvuči kao reč smrt, takođe je zvučno sličan rečima mučenje ili patnja. Vaš znak je verovatno previše empatičan i osetljiv da bi se nosio s tako brutalnim brojem, zato je bolje da ga izbegavate po svaku cenu!

Profimedia
 

Vaga

Broj 0 često se povezuje s ništavilom i prazninom – zbog čega je ujedno i nesrećan za Vage. Vaš život i sve u vezi s njim mora biti puno značenja, emocija, sklada i ravnoteže. Zato je nula nesrećan broj vašeg znaka. Ovaj broj je previše hladan i ravnodušan za tako šarmantan i dobrodušan znak Zodijaka, stoga ga svakako izbegavajte!

Škorpion

Broj 14 obično se povezuje sa znatiželjom i duhovitošću, ali čini se da broj nije dovoljno intenzivan za vaš znak, koji se zbog svoje neverovatne strasti i moći često pogrešno smatra vatrenim znakom. Ako ne želite da slaba energija broja utiče na vas, izbegavajte je po svaku cenu!

Profimedia
 

Strelac

Strelčevi ponekad znaju biti nemarni - a broj 1 ne može podneti tu njihovu osobinu. Zato je nesrećan za ovaj znak. Podstiče vas na dramatične promene u životu i ne dopušta vam da budete ono što jeste. Strelčevi žele slobodu i sposobnost da rašire svoja krila kako bi bili istinski srećni i zadovoljni. Ako ne želite da energija broja 1 utiče na vaš život, svakako ga izbegavajte.

Jarac

Vaš nesrećan broj je 3 - to je jednostavno previše sanjarsko za vas. Vi ste jedan od najmarljivijih znakova Zodijaka i fokusirani ste na postizanje svojih ciljeva. Sanjarenje vam je strani pojam. Ako ne želite da sanjiva energija broja utiče na vaš život i natera vas da izgubite fokus i odlučnost, svakako izbegavajte taj broj!

Profimedia
 

Vodolija

Ako ste se ceo život bojali broja 13, u pravu ste, jer je 13 nesrećan broj vašeg horoskopskog znaka. Dok vaš srećan broj 31 koji simbolizuje red u finansijama, inteligenciju, odanost i mir, broj 13 povezuje se sa svim onim što negativno utiče na vaš znak. Može uneti nered i poremetiti ravnotežu, pa je dobro da taj broj pokušate izbeći!

Ribe

Ribe, vaš nesrećan broj je 44. Broj 4 se u nekim azijskim zemljama smatra nesrećnim. Broj 44 povezan je sa rutinom i negativno utiče na sanjarsku prirodu vašeg znaka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike