Saznajte koja destinacija odgovara vašem znaku Zodijaka

03.07.2022

17:20

0

Autor: 24sedam

Ako ste poželeli da iznenadite partnera putovanjem putovanjem, koje je baš po njegovoj meri

Saznajte koja destinacija odgovara  vašem znaku Zodijaka
pexels-jess-loiterton-8651113 - Copyright Pexels

Plan putovanja svima  donosi pomalo glavobolju gde ici  ali,nas  srce uvek vuce na stranu naše mašte, pogledajmo gde bi nas nas znak Zodijaka odveo.

Pexels
 

Ovan: Punta Kana, Dominikanska Republika
Energični vatreni znak koji ne zna kada da odustane. Ovnovi su uvek u stanju visoke energije i stalno su u pokretu. Punta Kana, Dominikanska Republika, je najbolja lokacija ako ste vatreni Ovan. Prepuna ATV obilazaka i ekskurzija— idealno odredište za sve ljubitelje aktivnog odmora.

Pixabay
 

Bik: Dubai
Pravi Bikovi vole luksuzne stvari i uživaju u udobnosti samog putovanja. Bilo da je to ležanje na kauču uz omiljenu emisiju ili spa day posvećen sebi. Odmor pun ekskurzija nije za njih — bez napora, bez haosa, Bikovi od odmora traže opuštanje. Dubai je idealan za njih. To je istovremeno vrhunski grad luksuza i razrađene fantazije Bika.

Profimedia
 

Blizanci: Bali, Indonezija

Blizanci su poznate osobe u društvu znakova. U stanju su da steknu prijatelje u svakoj prilici, ali oni su takođe intuitivni i pametni. Višestranom karakteru takođe treba nešto da stimuliše um. Bali, Indonezija, je savršena destinacija za vazdušni znak. Kao i Blizanci, Bali ima dve strane. Uronjen u živopisno zelenilo i brojne pejzaže, a sa druge strane poznat i po burnom noćnom životu.
Profimedia
 

Rak: Anahajm, Kalifornija
Anahajm, Kalifornija, poznat je po svojoj porodičnoj atmosferi. Rakovi su u kontaktu sa svojim emocijama i obično vole da ostanu blizu kuće ili da bar imaju osećaj da su kod kuće. Kalifornijski grad je dom odmarališta Diznilend, dakle mesto puno zabave, različite hrane i nostalgije.

Pixabay
 

Lav: Venecija, Italija

Paralelno sa Bikovima, Lavovi žive luksuznim životom – posebno posvećenim sebi, a poznati su i po tome što mogu pronaći lepotu u bilo čemu. Postoji li bolje mesto za Lava da provede odmor od Venecije u Italiji? Gradu ispunjenom mnoštvom umetnosti i kulture koje čine nezaboravno iskustvo.
Pixabay
 

Devica: Barselona, Španija
Zbog pedantne i praktične prirode Device, spontana i haotična putovanja nisu za ovaj horoskop. Device kao putnici pokušavaju da upiju svaki detalj svog odmora. Destinacije učenja i kulture je najbolja opcija za ovaj strogi zemaljski znak, tako da će obogaćujuće putovanje u Barselonu u Španiji pun pogodak.

Profimedia/Thomas Hubert/SIPA
 

Vaga: Pariz, Francuska
Poznat kao znak koji povezuje lepotu sa ljubavlju, Vage su privučene mestima kao što je Pariz – grad svetlosti i mesto privlačne arhitekture i svežih kroasane učiniće da se Vage osećaju kao kod kuće.

Profimedia
 

Škorpija: Kopenhagen, Danska
Škorpija zna kako da ostane misteriozna. Oni vas teraju da nagađate i pokušavaju da ne dele previše o sebi. Osamljeni odmor je mnogo privlačan ovog znaku, zbog čega bi Kopenhagen, u Danskoj, mogao biti prikladan odmor za mrzovoljne Škorpione. Oni vole da se prepuste bogatstvu kulture, a Danska je poznata po svojoj zadivljujućoj evropskoj arhitekturi – čak je dom bronzane statue Male sirene.

Profimedia
 

Strelac: Veliki kanjon, Arizona
Znak koji vlada putovanjem. Strelci vole da istražuju svet. Oni su avanturistički raspoloženi i uvek su spremni na putovanje i brza begstva. Slično drugim vatrenim znacima, oni su prirodno rođeni da tragaju za uzbuđenjima. Veliki kanjon je jedno od sedam svetskih čuda prirode i posećuje ga hiljade turista. Ako ste Strelac koji traži mesto na kom će zadovoljiti svoj prirodno visok stepen adrenalina, ovo je za vas.

Profimedia
 

Jarac: London, Engleska

Teško je odvući Jarca od njihove svakodnevne rutine, te zato oni zaslužuju neophodan odmor. Gradski život je obično njihov poziv, a London u Engleskoj će im pružiti mnoštvo sadržaja, od odlične hrane, barova i tržnih centara koji će dozvoliti Jarcu da se opusti.
Profimedia
 

Vodolija: Singapur
Ako ste rođena Vodolija, vrata frižidera su vam sigurno puna magneta iz različitih zemalja. Volite istraživati nove zemlje, ali ne da vam se u njima dugo ostajati jer se brzo dosađujete.

AP Photo/Eugene Hoshiko
 

Ribe:Japan
Ribe obožavaju sve vizuelno pa sa sobom na putovanje obavezno nose fotoaparat kojim će zabeležiti sve što su videli, a to i podeliti s drugima putem društvenih mreža. Lepotu vide doslovno u svemu pa se na njihovim fotkama nalaze detalji koje ostali i ne primećuju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike