Ovih 5 znakova Zodijaka imaju najveće šanse da se obogate u julu

30.06.2022

11:20

0

Autor: 24sedam

Jul će obeležiti retrogradni Neptun, ali još uvek će biti uticajna i Venera što će im povećati produktivnost na svakom polju

Ovih 5 znakova Zodijaka imaju najveće šanse da se obogate u julu
Ilustracija - Copyright Pixabay

Astrolozi su analizirali kakav će biti položaj planeta i zvezda i ostali koji znakovi imaju najviše šanse da iskoriste svoje šanse i da se obogate.

Unsplash
 

Lav i Ovan

Iako je počeo retrogradni Neptun i može da izazove velike finansijske probleme, kao i poteškoće na poslu, Ovna i Lava će zaobići ove nevolje.

Neptun ima najmanje uticaja upravo na predstavnike ovih znakova. To ne znači da neće uopšte biti negativnog uticaja, već da će biti zanemarljiv. To znači da ćete imati svoje šanse za povećanje blagostanja, a na vama je da li ćete ih iskoristiti ili ne.

Pexels
 

Ribe, Bik i Vaga

Uprkos retrogradnom Merkuru, ova tri znaka nastavljaju svoj pohod ka finansijskom vrhu zahvaljujući Veneri. Ona će vam dati mnogo pozitivne energije koju možete da iskoristite kako biste uvećali svoje blagostanje.

Ribe će imati prilike da ostvare dobre rezultate u svojim kreativnim poslovima, da sprovode nove ideje koje će biti profitabilne.Biku se u ovom mesecu savetuje ulaganje, pre svega u nekretnine, kao i u hartije od vrednosti.

Pixabay
 

Vaga će moći da se nosi sa svim izazovima koji budu nailazili. Ako ste tokom juna imali finansijskih problema, u julu će vašim problemima doći kraj. Bitno je samo da ne odustajete i da idete napred.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike