Od danas se ova 3 znaka Zodijaka suočavaju sa najdubljim istinama i patnjama

28.06.2022

11:11

0

Autor: 24sedam

Nova veza ili kritični događaji mogu pokrenuti staro ili prošlo sećanje na bol

Od danas se ova 3 znaka Zodijaka suočavaju sa najdubljim istinama i patnjama
pexels-pixabay-302035 - Copyright Pexels

Neptun vlada samopožrtvovanjem, lažnim optužbama, skandalima i klevetama. Retro Neptun može pokazati izvor bola od kojeg ste želeli da pobegnete.Unutrašnji uticaj retro kretanja znači da ćete možda provesti više vremena brinući se o sebi i svojim problemima.

Profimedia
 

Samosažaljenje, socijalna anksioznost ili depresija mogu dovesti do povlačenja i usamljenosti, zato je sada vreme dok traje ovaj tranzit za duhovni razvoj. Samorefleksija i meditacija će vam pomoći da razumete svoja ograničenja, blokade i obmanjujući i zbunjujući uticaj retrogradnog Neptuna.

Pixabay
 

Povećana svest donosi bolje razumevanje vaših duhovnih ciljeva i kako se oni uklapaju u širu sliku. Morate imati strpljenja da zrtvujete kratkoročno zadovoljstvo radi dugoročnog uspeha. Neptun je planeta iluzije, obmane, a na sve to biće u znaku Riba, koje su takođe sklone iluzijama,mašti, nošenju ružičastih naočara. Suočavanje sa istinom, najbolnijim temama životnih polja suočiće se Ribe, Device, Blizanci.

Pixabay
 

Ribe

Retrogradni Neptun neće vam dozvoliti da se beži od istine, vreme je da konačno skinete ružičaste naočare. Partner nije osoba kakvu ste zamišljali,preterana iluzija vodi ka brojnim neuspelim vezama.

 

Pixabay
 

Device

Morate se suočiti sa porodičnim pitanjima, neke istine moraju ugledati svetlost dana.Čeka vas težak period, ali posle svake kiše dodje sunce.

Pixabay
 

Blizanci

Polje karijere se sada dovodi u pitanje. Moguće su radikalne promene, ukoliko ostanete realističniji u pogledu vaših mogućnosti, svakako manje ćete biti primorani na neprijatne poslovne situacije.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike