Danas se poklapaju petak 13. i retrogradni Merkur: Poseban oprez preporučuje se ovim znacima Zodijaka

13.05.2022

09:00

0

Iako većina znakova danas neće doživeti neke posebne probleme, moglo bi doći do neočekivanih mina za Strelčeve i Vodolije

Danas se poklapaju petak 13. i retrogradni Merkur: Poseban oprez preporučuje se ovim znacima Zodijaka
Copyright Profimedia

I kao da nam nije dovoljan retrogradni Merkur, već je danas udružen sa petkom 13.

Budući da je Merkur ona problematična planeta Zodijaka, njegova retrogradnost može uzrokovati to da će se mnogi osećati malo nesrećnije ovog petka 13. nego onih prošlih. Stoga svakako usporite i dobro razmislite pre svake odluke - rekli su astrolozi za "Elite Daily".

Profimedia
 

Retrogradni Merkur se obično pojavljuje tri puta godišnje, ali ova godina je posebna jer će se pojaviti čak četiri puta. Trenutni period je započeo 10. maja i trajaće do 3. juna što je posebno izazovno jer se danas poklapa i s petkom 13.

Za vreme retrogradnog Merkura preporuka je izbegavati putovanja, a moguća je i očekivana loša komunikacija, finansijski problemi, problemi na radnom mestu pa čak i prekidi prijateljstva sa puno nesporazuma.

Profimedia
 

Posebna upozorenja odnose se na vazdušne znakove koji su najpodložniji promenama zbog retrogradnog Merkura, pogotovo jer prolazi kroz Blizance koji bi mogli imati problema u komunikaciji.

Teret odgovornosti zbog svega, mogli bi osećati i Lavovi, pogotovo u vezama jer im može izgledati da druga strana ne ispunjava njihova očekivanja.

Konfuzan period mogao bi biti i za Vodolije koje puno nose na svojim leđima pa bi mogli doći do točke pucanja. Važno je da shvate kako su puno toga u životu već prošli i probaju što mirnije proći kroz ovu fazu.

Profimedia
 

Škorpionima bi se moglo činiti da se spremaju velike promene u njihovom životu, ali ne mogu previše toga da učine budući da je pred njima pomračenje Meseca koje se dešava baš u njihovom znaku - 16. maja.

Ipak, pre nego što odustanete od svih svojih planova za danas, petak 13.  u kombinaciji sa retrogradnim Merkurom su samo onoliko strašni koliko verujete da jesu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike