Merkur ponovo počinje da pravi zbrku: Astrolog Nevena Đorđević savetuje kako preživeti drugi retrogradni hod ove godine

10.05.2022

11:00

0

Na koga će najviše uticati?

Merkur ponovo počinje da pravi zbrku: Astrolog Nevena Đorđević savetuje kako preživeti drugi retrogradni hod ove godine
Poslednji retrogradni Merkur u godini - Copyright Profimedia

Većina nas se do sada upoznala sa tim kako retrogradni Merkur funkcioniše i utiče na naše živote.

Pokvareni frižider, automobil koji neće da upali baš danas kada kasnite na posao, prosuta kafa po novoj košulji ili bivši koji se javio baš sada kada ste na korak od toga da ga prebolite...Sve ovo vam je vrlo dobro poznato i Merkur i te kako ima udela u ovim dešavanjima.

Ovog puta svoj retrgoradni hod Merkur započinje u znaku Blizanca, u svom sedištu, što znači da je veoma bitno da obratite pažnju prilikom potpisivanja bilo kakvih dokumenata ili ugovora, sve što ima veze sa papirologijom, takođe savetujemo vam da budete dodatno oprezni u komunikaciji jer se može desiti da pošaljete pogrešnu poruku. Onog momenta kada Merkur pređe u znak BIka, uticaće na materijalne stvari, na prihode i rashode, ali i na naše samopouzdanje.

Profimedia
 

Posebno obazrivi treba da budu oni kojima je znak, podznak ili mesec u znaku Device ili Blizanca, jer je Merkur njihov vladalac. Takođe, dodatan oprez se savetuje Bikovima i Ribama.

BIK

Bikovi treba da vode računa o tome gde troše svoj novac i energiju. Pazite na finansije i odložite šoping za neki drugi put.

BLIZANCI

Blizancima se savetuje da tokom ovog tranzita više vremena provode u prirodi, kako bi razbistrili misli. Osamite se i pokušajte da shvatite šta zapravo želite.

DEVICA

Device budite oprezne prilikom svakog koraka jer može doći do haosa u vašem društvenom životu. Osetićete potrebu da pobegnede od rutine, ali treba izbegavati velike udaljenosti ili bilo šta što je van vašeg uobičajenog rasporeda.

RIBE

Ribama se savetuje da obrate pažnju kako komuniciraju i kako obrađuju informacije jer može doći do konfuzije. Takođe, odložite selidbe, kupovinu stana, kuće..

Profimedia
 

Ovog puta Merkur će se igrati sa našim umom i postavljaće razne izazove ispred nas, probajte da usporite, razmislite o svemu, sagledate šta vam je cilj, izbegavajte pokretanje novih projekata, ne donosite impulsivne odluke, napravite kopije svih bitnih podataka i biće vam mnogo lakše. Na kraju, retrogradni Merkur će vas naučiti neke bitne životne lekcije i iz svega ovoga izaćićete zreliji i mudriji

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike