Kada ljubavi dođe kraj! Zbog čega ostavljaju horoskopski znaci?

11.05.2022

17:00

0

Zvezde otkrivaju toksične osobine zbog kojih ćete raskinuti vezu

Kada ljubavi dođe kraj! Zbog čega ostavljaju horoskopski znaci?
Težak ljubavni period za tri znaka - Copyright Pixabay

Raskidi su neka od najbolnijih iskustava kroz koja prolazimo u životu.  Pustite nekoga u svoje srce, a onda ljubavi dođe kraj.

Neki znakovi postavljaju gotovo nemoguće standarde za svoje partnere, dok drugi imaju teškoće sa posvećenošću. Zatim, tu su i oni koji ne mogu da zadrže oko da ne odluta. Svako ima svoje mane.

Danas vam predstavljamo neke od najčešćih razloga zbog kojih horoskopski znaci raskidaju vezu.

Ovan

Posesivnost. Ne možete podneti posesivnost partnera jer ste izrazito nezavisni i želite imati svoj život van vašeg odnosa. Takođe, želite svoj prostor i svoju slobodu i nećete tolerisati nekoga ko vas guši, čak i ako vas guši ljubavlju.

Bik

Previše ste ponosni i imate izuzetno visoke standarde, tako da svako ko vas ne poštuje, biće izbačen iz vašeg života. Bez obzira na to koliko volite tu osobu, nikada nećete gledati na nju na isti način, ako vam ikad, čak i u šali, pokaže nepoštovanje.

Profimedia
 

Blizanci

Ne možete biti sa nekim ko nije društven, jer vi žudite za aktivnim društvenim životom. Imate puno prijatelja i poznanika i želite partnera koji je u stanju da se nosi sa ovom vrstom društvenog pritiska. Neko ko je mrzovoljan ili povučen neće odgovarati vašoj društvenoj ličnosti.

Rak

Ne možete biti sa nekim ko je rezervisan i skriva neke stvari od vas. Vi ste emocionalni i intuitivni i želite da ste u mogućnosti da razgovarate sa partnerom i pomognete mu u teškim trenucima. Neko ko vam se ne otvara neće vam pružiti snažnu emocionalnu vezu kakvu želite.

Profimedia/Pixabay
 

Lav

Vi ste uvek u centru pažnje i iako ne možete biti sa nekim ko vam krade tu pažnju. Vi ste samouvereni i želite partnera koji će vam na neki način pružiti izazov. Ako ste sa nekim ko je sramežljiv i rezervisan, osećate se kao da nema uzbuđenja u vezi, vama je potrebna osoba koja ima smelosti.

Devica

Vama je bitna karijera i uspeh. Želite partnera koji je na istoj talasnoj dužini, koji shvata vaše ciljeve i snove, ali takođe ima i svoje. Ako ste sa osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvek ćete osećati kao da nešto veliko nedostaje u vašoj vezi i u vašim svakodnevnim razgovorima, jer to je uglavnom ono o čemu vi želite da razgovarate.

Profimedia
 

Vaga

Vi ste pozitivna osoba i uvek mislite kako je sutra bolji dan. Zato ne možete podneti negativnog ili dramatičnog partnera. Volite biti okruženi dobrim vibracijama i dobrom energijom i veza s osobom koja vam crpi energiju za vas ne dolazi u obzir.

Škorpija

Možete prihvatiti sve partnerove mane osim laganja. Laganje za vas znači kraj veze i to je verovatno najbrži način da vas izgubi – čak i ako je to samo bela laž. Vi cenite iskrenost i transparentnost i nikada nećete oprostiti svom partneru laž.

Profimedia
 

Strelac

Ne možete biti sa lenjom osobom, vi ste uvek u pokretu i u potrazi za sledećom ekstremnom avanturom. Dakle, potrebno vam je da pronađete nekoga ko je energičan kako bi upotpunili svoj brzi način života.

Jarac

Ne možete biti sa nekim ko ne zna kako biti odgovoran ili sa nekim ko ne zna šta želi. Vi znate šta želite i uvek to i dobijete, te želite nekoga ko se može brinuti za vas, jer vi uvek vodite brigu o drugima. Zato nikada nećete trpeti neodgovornog partnera.

Profimedia
 

Vodolija

Vi ste nekonvencionalni, buntovni i pomalo bizarni i ne možete biti sa nekim pragmatičnim ili sa nekim ko ne podstiče vašu kreativnu crtu. Želite nekoga ko može sanjati sa vama i podržati vaše najluđe snove, čak i ako ih ne razume.

Ribe

Vrlo ste osetljivi i emocionalni čak i ako pokušate prikazati to drugačije. Bezobzirnost ili nebriga za vaše emocije je dovoljno dobar razlog da odete. Ne možete biti sa nekim ko je sebičan, treba vam neko ko ima veliko srce.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike