Gobelja dao 7.000 evra na poklon za Kaću posle porođaja! Pevačica se odmah pohvalila: On je najbolji muž! (FOTO)

23.12.2021

19:54

1

Poznati par je u startu potrošio oko 10.000 samo na pripreme za dolazak naslednice, ali to nikako nije zaustavilo novopečenog tatu da obraduje pevačicu

Gobelja dao 7.000 evra na poklon za Kaću posle porođaja! Pevačica se odmah pohvalila: On je najbolji muž! (FOTO)
katarina_marko_19122021_0033 - Copyright Katarina i Marko iznose bebu iz porodilišta, ATAImages/Antonio Ahel

Katarina Grujić se porodila 15. decembra i dobila ćerku, za koju je zajedno sa suprugom, fudbalerom Markom Gobeljićem, izabrala ime Katja. Pevačica se sa devojčicom vratila kući iz porodilišta za vikend, četiri dana kasnije, a novopečeni tata se i te kako potrošio i kada je njegova izabranica u pitanju.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Naime, posle porođaja u jednoj privatnoj prestoničkoj klinici, velikog iznenađenja i bogate trpeze po povratku u porodični dom te slavlja povodom rođenja naslednice, uređenja kutka za nju... Kaća je od muža dobila na poklon narukvicu poznatog brenda, koja košta oko 7.000 evra.

- Najbolji muž - pohvalila se gospođa Gobeljić na svom Instagram profilu, uz fotografiju skupocenog komada nakita.

Instagram screenshot / katarinagrujic.doll
 

Podsećanja radi, pevačica je odmah po izlasku iz porodilišta istakla kako ne planira da se odvaja od naslednice, ali da će joj suprug, kao i njena i njegova mama svakako pomagati.

- Najsrećnija sam na svetu, ovaj osećaj ne može da se opiše rečima. Ne možemo još da kažemo na koga liči, ja se nadam da liči na mene, a da ima plave oči na Marka... Ne plašim se ničega, jedva čekam da dođem kući! Najviše ću ja provoditi vreme sa bebom, a tu je i moja svekrva, moja mama, Marko... Marko je plakao, to su emocije koje se ne mogu opisati - rekla je ona okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam.

Takođe, ono što je našoj ekipi zapalo za oko jeste i nosiljka za bebe u kojoj je Katja stigla kući. Kako smo posle saznali - Gobeljići nisu štedeli ni za ostalu opremu. Tragom informacija došli smo do saznanja da je par kupio sve najskuplje za svoju bebu, te da su samo za kolica, nosiljku i auto sedište (set 3 u 1) dali blizu 1.000 evra, a još 3.000 za bebi-nameštaj. 

Kaća je bila opsednuta razmišljanjem i o tome kako da preuredi sobu, pa je samo za krevetac i komodu sa ormarićem dala 3.000 evra, a i za njenu garderobu je dala još toliko, otkrio je naš sagovornik. Grujićeva je pripremila puno stvari kojima je popunila mini garderober svoje ćerkice sa najlepšim bebi stvarima, a sve je u beloj, roze i bež nijansi.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike