Čist luksuz! Ovako izgleda porodična vila Kaće Grujić na Voždovcu (FOTO)

17.12.2021

16:55

1

Pevačica i njen suprug, sportista Marko Gobeljić su kupili novi stan od 100 kvadrata, koji su uredili po svojoj volji

Čist luksuz! Ovako izgleda porodična vila Kaće Grujić na Voždovcu (FOTO)
Instagram screenshot / katarinagrujic.doll - Copyright Katarina Grujić i Marko Gobeljić Instagram screenhot / katarinagrujic.doll

Katarina Grujić i Marko Gobeljić, postali su roditelji devojčice Katje, koju je pevačica donela na svet u sredu, 15. decembra. 

Kaća i Gobelja su se venčali krajem avgusta, a pevačica je do tada živela u porodičnoj kući na Voždovcu. Uredila ju je po svom ukusu, a enterijer ove prostrane vile je čist luksuz. Kako je svojevremeno ispričala, u njemu se pevačica najlepše oseća i tu pronalazi svoj mir. 

Bazen, viseći lusteri sa kristalima, nameštaj je urađen posebnom tehnikom koja ima pozlatu, a u posebnom delu ove vile nalazi se i vinarija.

- Osam godina sa porodicom stanujem u ovoj kući na Voždovcu, a prethodno smo živeli u stanu. Rođena sam u Beogradu, prosto sam navikla na ovaj kraj. Svako od nas ima svoj stan i svako živi odvojeno, a u stvari smo zajedno. Svoj stančić sam opremila po ličnom ukusu i zaista se tu najprijatnije osećam. Kada želim mir, samo se osamim. To je nekada potrebno zbog posla kojim se bavim i turbulentnog života koji vode pevači. Najviše volim da sedim u dnevnom boravku, ali tu najmanje vremena provodim jer nisam toliko često kod kuće. Takođe, maštam o svom udobnom krevetu. Kada odem na put stalno mi je u glavi moja spavaća soba, u kojoj se inače najbolje odmorim i naspavam. Ona je moja oaza. Nekada me uhvati period kada sam neraspoložena, pa stalno ponavljam: "Hoću da idem kući kod mame". Svake nedelje menjam hotele, krevete, pa u tim trenucima čeznem za svojim kutkom - ispričala je Kaća svojevremeno. 

 

 

Inače, Katarina i Marko danas žive u luksuznom stanu koji su, kako su mediji ranije pisali, kupili odmah posle venčanja. Tu će živeti sa ćerkom Katjom, a ova nekretnina nalazi se u elitnom beogradskom naselju i ima oko 100 kvadrata i biće njihova oaza mira. 

Podsetimo, sinoć je ponosni tata Gobelja povodom rođenja naslednice Katje napravio proslavu za rodbinu, prijatelje i kolege u prestoničkom restoranu, a za okupljenje medijske ekipe među kojima je bila i 24sedam, otkrio kako se oseća zbog rođenja ćerkice. 

- Za Katarinu i mene ovo je najvažniji dan. Beba i ona su dobro, to je najbitnije. Najponosniji sam otac na svetu - kaže Marko i prepričava trenutak kada su mu javili da je postao tata.

24sedam
 

- Juče ujutru sam je odvezao u porodilište, rekli su da ostaje, ali ja sam znao da će se poroditi tog dana. Čim sam čuo počeo sam da slavim, dobio sam slobodno, da ne igram utakmicu. Prva mi je iscepala majicu Katarinina sestra. Još uvek ih nisam video zbog ove situacije sa koronom, ali one će uskoro izaći, jedva čekam. Kada sam ih video preko video poziva, zaplakao sam. Raznežio sam se i baš sam bio emotivan. Siguran sam da će Katja biti najsrećnije dete na svetu - kaže poznati fudbaler i dodaje da njega i Kaću očekuje velika svadba sledećeg leta.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike